Latest post of the previous page:
Wydanie książki wcale za takie łatwiutkie nie uważam. A jak sie przyjmie? Nie wiem. Będę skakać z radości i krytyka zacznie boleć dopiero duuużo później : P Bo ja taka kobieta jestem, że już paczka żelków kupę szczęścia mi przynosi... A moje nazwisko na czymś, co ponoc da się przeczytać, normalnie zgon natychmiastowy spowodowany nadmiarem naiwnej, dziecięcej radości.ok. teraz pytanie czy wystrczy Ci jedna Wink
Wiem, ze krążymy na orbicie teorii, ale mogę powiedzieć z pewnością - nie. Jestem niewdzięcznym człowiekiem, który gdy osiągnie jedno, chce osiągnąć drugie i tak w górę, ciągiem arytmetycznym : P
akutrat uwierzy Wink
Też bym nie uwierzyła : P Szczególnie w sprawie Węgierki... Bo to śmieszne, ale on jest w 1/4 Węgrem również. I coś chyba za bardzo swój o swojego ciągnie... Ale na razie jest mi to na rękę, hihi.
ależ to jest narzędzie rolnicze Rolling Eyes
Dlatego z taką euforią wyskoczyłam, po twoim komentarzu. Napisałeś o tej maczecie a mój morderczy instynkt rolnika się uwolnił, przy okazji krzywiąc me usta w zgrabnym uśmiechu. Krwwwwwiiiii... Ekh... Znowu się zapędzam.
spox. przyjmijmy że jestem kawałek na prawo od UPR i na tym skończmy. Twisted Evil
Dziękuję :wink:
Ten.
Dodane po 13 minutach:
Przepraszam, że piszę nową wiadomość, ale za cholerę nie moge odnaleźć guziczka edit. Był, ale sie zmył... W tym dniu jak były problemy. Jak ktoś może prosiłabym o połączenie postów, bleh.
A ja tu mam pytanko, aaa...
Navajero - "Pierwszy krok"?
Ten.
Opcji Edit nie ma i nie będzie. A posty same się sklejają. - Testudos