1. Zastanawiam się, czemu zniknął dział "Pomoce i porady", a wszystko zostało wrzucone do worka "Jak pisać". Wg mnie dziwnie wyglądają obok siebie tematy, w których się rozprawia o narracji czy stylu oraz tematy o technikach walki, osprzęcie jeździeckim, opisach średniowiecznego miasta i danych dotyczących Europy, księżyca Jowisza

(Albo ja jestem nowa na forum i tego miejsca nie zauważyłam XD)
2. Dział "Kreatorium". Eeeaaammm...? O co w nim chodzi? Co właściwie ma się w nim znajdować? Bo po tych trzech tematach, które na razie go stanowią, trudno mi sie zorientować w jego charakterze.
3. Dział "Pomoce szkolne" - na co czekamy z usunięciem? Mamy poprzenosić tematy z niego do innych działów? Uważam, że to zupełnie niepotrzebne, większość tych tematów została założona przez ludzi nieprzedstawiających się, a jedynie oczekujących, że napiszemy za nich wypracowanie, itp (właściwie tych tematów już dawno powinno tam nie być O_O). Usunęłabym wszystko bez żalu.
4. Zróbcież (Nine, zróbże?) te obrazeczki przy nowych działach

5. Zajrzałam na dalsze strony Hyde Parku - ludzie, co tam się działo! Sodoma i Gomora! No może bez przesady, ale tematy anonimowych gości z linkami do jakichś stron i gierek usunęłam, chyba nikt nie będzie miał mi tego za złe

No i jeszcze można by posklejać tematy "życzonka dla IMQ", "życzonka dla Młodej", "życzonka dla blablabla" z "Urodzinami".
6. Z "Weryfikatorium" usunąć "zakurzone" (czy jakoś tak to się zwało). Bo: teksty tam przenoszone kurzą się jeszcze bardziej, tym bardziej nie zostają oceniane i tym bardziej się o nich zapomina. Skoro lepiej nic tam nie wrzucać, to po co przepłacać? Eee, znaczy, po co ten dział?
7. W "Sprawach organizacyjnych" też jest troszkę bajzlu, chodzi głównie o tematy, które były aktualne dawno temu, gdy na świecie panował chaos, a forum dopiero powstawało. Może warto zainwestować w jakiś kosz/archiwum/whatever?
Zaznaczam, że ta siódma propozycja raczej nie jest mi do szczęścia potrzebna, ale może niektórzy uznają ją za słuszną.
Hm, to by było na tyle.