Pytania do Małgorzaty Garkowskiej "ithilhin"

91

Latest post of the previous page:

ithilhin pisze: Jason, pomyślałam trochę nad Twoim pytaniem - już samo to, że musiałam się zastanowić raczej nie świadczy o tym, że mam poukładane.
Tak to odebrałem, dlatego Twoja wcześniejsza odpowiedź była ze wszech miar poprawna :)

Nie wchodźmy w definicje kto jest pisarzem, a kto nie, ale Twoje podejście jest mi bliższe, bo nie traktujesz tego jako pracy zarobkowej, więc odnoszą się do Ciebie inne motywacje. Ciekawiło mnie, gdzie nasze podejście się styka, a gdzie rozdziela.
Wewnętrzne przekonanie rozumiem dobrze. Niektórzy traktują pisanie jako metodę przetrwania dołków psychicznych, ale ja tak nie miałem i się nie zanosi.
ichigo ichie

Opowieść o sushi - blog kulinarny

92
Skoro jest już zapowiedź i okładka, to i Wam zapowiem:

Premiera 29 stycznia 2017
Obrazek

I jest jeszcze jedna umowa podpisana na 2018:
Obrazek

W planach: dopracowanie i wysłanie do akceptacji Wydawcy jednej już ukończonej powieści.

I pisanie kolejnej...
Dobrego Nowego Roku Wam!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

97
Szczepko pisze: Mi się podobało bardzo ;) Gratuluję!
Bardzo mi miło, dziękuję! :hug:
Czarna Emma pisze: Gratuluję serdecznie! I oby Ci Muzy sprzyjały.
Dziękuję i wzajemnie. :hug:
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

100
ithilhin pisze: Skoro jest już zapowiedź i okładka, to i Wam zapowiem:

Premiera 29 stycznia 2017
Obrazek

I jest jeszcze jedna umowa podpisana na 2018:
Obrazek

W planach: dopracowanie i wysłanie do akceptacji Wydawcy jednej już ukończonej powieści.

I pisanie kolejnej...
Dobrego Nowego Roku Wam!
Gratulacje, Gotiku. Ty wiesz, że Ci kibicuję. Uściski.

Wróć do „Strefa Pisarzy”