Nie lubię przynudzać!

1
Siemka Wszystkim,
Mam na imię Kamil. Mam 27 lat, mieszkam w Warszawie i lubię pisać jak zapewne się domyślacie.
Lubię również komedię, fantastykę i wszystko co wykracza poza granice logiki i wyobraźni (tylko proszę mnie nie jednać z tymi co wierzą w płaską ziemię itd...):wink:

Niedługo ukaże się moja debiutancka książka na temat (ciężko określić jaki), ale można powiedzieć, że na temat miłości.
Jak coś będę więcej wiedział to podlinkuje.

To tyle cóż więcej mogę dodać?
Gram na pianinku elektrycznym? Mam dwoje dzieci, które bezustannie przeszkadzają mi w tworzeniu? Czy, że nienawidzę pracy i chciałbym leżeć, kochać się, upajać i pisać? Niekoniecznie w takiej akurat kolejności.
Może te kwestie zostawię swojemu psychoterapeucie.

Miałem nie przynudzać. Przepraszam.
To tyle,
Pozdro
"W internecie znajdziecie tylko najprawdziwszą i jedyną słuszną oraz absolutną prawdę"
- Albert Einstein :lol:

Nie lubię przynudzać!

5
Dzięki.

A propos wydawcy to niestety wiem, świadomy jestem wszystkiego, ale przecież od czegoś trzeba zacząć.
"W internecie znajdziecie tylko najprawdziwszą i jedyną słuszną oraz absolutną prawdę"

Nie lubię przynudzać!

6
Witaj. Wielu zaczyna od wydania w normalnym trybie, to kwestia pracy i warsztatu. Jest tu parę wątków na ten temat. Poczytaj.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Nie lubię przynudzać!

9
Powodzenia jundi.
Piszesz cos nowego, skoro tamto poszlo do druku?
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Nie lubię przynudzać!

10
Pewnie, że piszę coś, w końcu to moja pasja.
Teraz spróbuję trochę w fantastyce zabłysnąć.

Ja cały czas coś piszę. Nawet jak nie piszę, to piszę w myślach. Przez co mam tak podkrążone oczy i wyglądam gorzej niż sześćdziesięcioletnia prostytutka z Ekwadoru.

Nie lubię przynudzać!

11
Jundi pisze: Pewnie, że piszę coś, w końcu to moja pasja.
Teraz spróbuję trochę w fantastyce zabłysnąć.
smoki i krasnoludy?
Ja cały czas coś piszę. Nawet jak nie piszę, to piszę w myślach. Przez co mam tak podkrążone oczy i wyglądam gorzej niż sześćdziesięcioletnia prostytutka z Ekwadoru.
Luz, wery to nie portal randkowy :mrgreen:
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Nie lubię przynudzać!

13
Swoja Basn pisze: Hej:) Udanego debiutu! A o czyjej miłości? Mężczyzny i kobiety? Albo jakiś fantastycznych gatunków?:)
Historia, którą napisałem jak najbardziej nie jest fantastyczna, wręcz przeciwnie do prawdy realna. Opowiada o młodzieżowej miłości damsko-męskiej z perspektywy obojga bohaterów. Jest w niej dużo kontrastu, dużo humoru i dużo refleksji, ale bez przynudzania. :)
Niebawem wrzucę jeden rozdziałek do tuwrzucia, tylko muszę się jeszcze zastanowić który.

Nie lubię przynudzać!

14
Jundi pisze:
Swoja Basn pisze: Hej:) Udanego debiutu! A o czyjej miłości? Mężczyzny i kobiety? Albo jakiś fantastycznych gatunków?:)
Historia, którą napisałem jak najbardziej nie jest fantastyczna, wręcz przeciwnie do prawdy realna. Opowiada o młodzieżowej miłości damsko-męskiej z perspektywy obojga bohaterów. Jest w niej dużo kontrastu, dużo humoru i dużo refleksji, ale bez przynudzania. :)
Niebawem wrzucę jeden rozdziałek do tuwrzucia, tylko muszę się jeszcze zastanowić który.
O, super. Lubię życiowe lovestory :D
Będę śniła swoją baśń
Powrócę tutaj znowu
W mrocznych zamkach skryty skarb
Lecz jak?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”