Zaczynałem z pisaniem bardzo dawno temu, chociaż oczywiście pierwsza twórczość nie miała z prawdziwym pisaniem żadnego związki. Bazgrałem jakieś fanarty do gier i takie tam rzeczy. Z czasem potraktowałem to na tyle poważnie, że zaangażowałem się na niewielkim forum pisarskim dla początkujących, którego następnie stałem się administratorem. Cały czas rozwijałem się w tym kierunku, aż ostatecznie zacząłem wygrywać konkursy literackie (dużo tych zwycięstw na koncie nie mam, zaledwie kilka).
Ostatecznie prozę odstawiłem na bok kilka lat temu ze względu na fakt, że zacząłem pracować jako zawodowy ghowst writer. Poza tym skupiłem się bardziej na publicystyce (polityka + historia). Od niedawna jednak myślę intensywnie nad pewnym powrotem do prozy. Jeśli zaś chodzi o publicystykę, to miałem okazję publikować w takich czasopismach, jak Qfant, Fahrenheit, Libertas i jeszcze w jakiejś lokalnej prasie.
Co poza pisaniem? Od niedawna prowadzę skromny kanał na YT poświęcony grom komputerowym (nie chwalę się linkiem, bo nie wiem, czy mogę

Jeśli chodzi o zainteresowania, to przede wszystkim historia i polityka (albo historia polityczna

To by było na tyle. Nie chcę Wam walić od razu na twarz całego wypracowania (w sumie i tak już to zrobiłem...).
Także miło mi zawitać w Waszych progach.