Rozmowy o ToPA2018

61

Latest post of the previous page:

Oceniłam pojedynek Łasic & E & S i chyba mi się oberwie. Przyznałam różne punkty za pomysł, realizację, warsztat itp. I mi wyszły dokładnie takie same wyniki dla wszystkich trzech tekstów. Nie pomogłam. :mrgreen:

Rozmowy o ToPA2018

62
Najwyraźniej te opowiadania mają odmienne mocne (i słabe) punkty, lecz w ostatecznym odbiorze aż tak bardzo nie różnią się od siebie :) W podsumowaniu nie ma znaczenia, czy urwie się parę punktów za kreatywność, czy za koślawą metaforę.
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

Rozmowy o ToPA2018

64
Navajero pisze: A w ogóle, to przyjdzie walec i wyrówna :)
Dla klarowności i żeby wszyscy zrozumieli żart... :P
screenshot_31.png
W bitwach Fazy Grupowej jeden z WeryZacnychRecenzentów nie chciał oceniać kategorii "Błędy", ale w niektórych pojedynkach wszędzie wystawiał tam po 5 punktów, a w niektórych zero, co mogło nieuczciwie zaburzyć średnią ocen przy porównywaniu lepszych i gorszych drugich miejsc. Wstawiłem tam wszędzie "piątki".
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Rozmowy o ToPA2018

66
Faraon pisze:
Navajero pisze: A w ogóle, to przyjdzie walec i wyrówna :)
Dla klarowności i żeby wszyscy zrozumieli żart... :P
screenshot_31.png
W bitwach Fazy Grupowej jeden z WeryZacnychRecenzentów nie chciał oceniać kategorii "Błędy", ale w niektórych pojedynkach wszędzie wystawiał tam po 5 punktów, a w niektórych zero, co mogło nieuczciwie zaburzyć średnią ocen przy porównywaniu lepszych i gorszych drugich miejsc. Wstawiłem tam wszędzie "piątki".
...i po niezawisłości sądów.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Rozmowy o ToPA2018

69
 ! Wiadomość z: Faraon
Jeśli A&F przewyższą uthModara w aktualnej Bitwie, temat i warunki Dogrywki o Półfinał zostaną opublikowane w niedzielę 15 lipca między godz. 19 a 22. Termin nadesłania pracy: wtorek, 17 lipca godz. 22:00.
W przypadku wygranej Pisarza, użytkownicy wybiorą, która z par BJ / ES / PR trafi do najlepszej Czwórki.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Rozmowy o ToPA2018

70
Faraon pisze: W przypadku wygranej Pisarza, użytkownicy wybiorą, która z par BJ / ES / PR trafi do najlepszej Czwórki.
No dobrze, ale przy ewentualnej dogrywce (jak wszyscy uczestnicy przejdą), będziemy głosować indywidualnie, a nie na pary? (Mam taką nadzieję! :) )

Rozmowy o ToPA2018

72
Eldil pisze: Czy "Ciszę" pozostawić w ciszy, czy nie pomóc "Nie pomogłem"? :D Ci od lodu w sercu spotkali się z lodowym przyjęciem - tylko 2 oceny.
Można się w takim razie spodziewać, że ostatnią bitwę ćwiartki zeżrą szarańcze. Śpiewające ;)
I komu jedynemu wieszczyłem śmierć? :D
Strzeżcie się, następne proroctwo może być o Was. Nie koniecznie o uczestnikach ToPA :D
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Rozmowy o ToPA2018

74
ancepa pisze: A mi bardzo szkoda uczestnika A & F! :( Uczestnik A już chyba dwa razy pisał postapo i mnie się bardzo podobało!
A był moim faworytem po 2 pierwszych tekstach, też kibicowałem mu, żeby przynajmniej wszedł do dogrywki :(

Added in 2 minutes 18 seconds:
(Postapo A napisał w B1. W B5 był tekst o tacie z Alzheimerem, który dla mnie jest najlepszym tekstem turnieju).
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Rozmowy o ToPA2018

76
Oki a jak będzie remis? Bo póki co jest 7:3:3 :P
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
ODPOWIEDZ

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”