Latest post of the previous page:
Oceniłam pojedynek Łasic & E & S i chyba mi się oberwie. Przyznałam różne punkty za pomysł, realizację, warsztat itp. I mi wyszły dokładnie takie same wyniki dla wszystkich trzech tekstów. Nie pomogłam.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Oceniłam pojedynek Łasic & E & S i chyba mi się oberwie. Przyznałam różne punkty za pomysł, realizację, warsztat itp. I mi wyszły dokładnie takie same wyniki dla wszystkich trzech tekstów. Nie pomogłam.Dla klarowności i żeby wszyscy zrozumieli żart...
...i po niezawisłości sądów.Faraon pisze:Dla klarowności i żeby wszyscy zrozumieli żart...W bitwach Fazy Grupowej jeden z WeryZacnychRecenzentów nie chciał oceniać kategorii "Błędy", ale w niektórych pojedynkach wszędzie wystawiał tam po 5 punktów, a w niektórych zero, co mogło nieuczciwie zaburzyć średnią ocen przy porównywaniu lepszych i gorszych drugich miejsc. Wstawiłem tam wszędzie "piątki".
No dobrze, ale przy ewentualnej dogrywce (jak wszyscy uczestnicy przejdą), będziemy głosować indywidualnie, a nie na pary? (Mam taką nadzieję!
Dokładnie.
I komu jedynemu wieszczyłem śmierć?
A był moim faworytem po 2 pierwszych tekstach, też kibicowałem mu, żeby przynajmniej wszedł do dogrywki :(
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”