Giełda nicków

467
Faraon pisze: Tak, jak widać to nie koniec.
To, co dalej?
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

470
Aktegev pisze: Obrazek
Ron L. Deal, to może jednak Eldil, tak fonetycznie? :O
Wiesz, ja w sumie czekałem na zaproszenie... ale nie było go ani w pierwszej 16, ani do barażowych :-(
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Giełda nicków

472
... co prawda, kiedy niektórzy mu odmówili, Faraon wziął jeszcze 2 osoby z listy rezerwowej :-)
F kłania się nisko :-)

Added in 4 minutes 14 seconds:
(Tak to z wilkami: kiedy złapią cię za łapę, odgryź ją i mów, że to nie twoja łapa ;-) ).
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”

R. Arnold

Giełda nicków

474
Eldil pisze: ... co prawda, kiedy niektórzy mu odmówili, Faraon wziął jeszcze 2 osoby z listy rezerwowej
F kłania się nisko
C było za nim.
A co do Eldilowej, ostatniej ściemy, miałem napisać, że łże do samego końca, ale rodzinne sprawy przeszkodziły i nie zdążyłem :P
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

475
Eldil pisze: ... co prawda, kiedy niektórzy mu odmówili, Faraon wziął jeszcze 2 osoby z listy rezerwowej :-)
F kłania się nisko :-)

Added in 4 minutes 14 seconds:
(Tak to z wilkami: kiedy złapią cię za łapę, odgryź ją i mów, że to nie twoja łapa ;-) ).
O, Ty Eldilu. Wyjaśnimy sobie to w Warowni ;)
Ładne zmyłki (od początku właściwie), fajne teksty. Gratulacje.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

476
Jak będziecie pisać kryminały i użyjecie motywu przestępcy pomagającego ścigać siebie, pamiętajcie o Eldilu ;-)

R. Arnold

Giełda nicków

478
Jeszcze Godhand, który przed zagadką mnie sobie wykombinował ;-)

R. Arnold

Giełda nicków

480
Aktegev pisze: No i teraz pytanie na ile wierzyć liście Eldila?
z pominięciem F, to tak samo jak mojej liście z pominięciem C ;)

Gratulacje Panie F Eldilu.

Giełda nicków

481
P.Yonk pisze:
Aktegev pisze: No i teraz pytanie na ile wierzyć liście Eldila?
z pominięciem F, to tak samo jak mojej liście z pominięciem C ;)

Gratulacje Panie F Eldilu.
Najlepiej coś ukryć na wierzchu. Na swojej liście byłem jako potencjalny uczestnik ;-) Możecie sprawdzić na str. 21. Zaraz ją uaktualnię.

R. Arnold

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”