Potrzebny beta-reader ;)

1
Hej :)

Mam tekst (około 25k) w klimacie "lekkiej grozy" i przydałaby się opinia, żeby na trzeźwo nań spojrzeć. Chcę go wysłać na pewien konkurs, na który zostało stosunkowo mało czasu. Tekst odgrzebany z dysku, od dawna zakurzony w 'szufladzie', ale stwierdziłem, że może się nadać. Jeśli ktoś miałby ugruntować mnie w przekonaniu, że w ogóle warto go wysyłać - to bym wysłał, szkoda, żeby się to kisiło latami.

Jakby ktoś miał chwilę i był chętny - zapraszam do kontaktu tutaj i przez PW :)

Potrzebny beta-reader ;)

4
Jesteście świetni, bardzo szybko odezwało się kilka osób. Zdecydowanie wystarczy, nie chcę nadużywać uczynności forumowiczów :D Wątek zostawiam, pewnie w niedalekiej przyszłości będę jeszcze potrzebował opinii i rady.

BTW jeśli ktoś tu zajrzał i sam potrzebuje testera, niech pisze do mnie na pw. Kiedyś dużo weryfikowałem i miło się do tego wraca.

Potrzebny beta-reader ;)

5
Ostatnio dostałem bardzo fajne wsparcie, dziś ponawiam prośbę.

Konkrety: do przeczytania tekst o konspiracyjnej Polsce przyszłości, aktualnie nieco ponad 38k. Na razie wystarczą dwie osoby, sądzę że po dwóch opiniach już będę wiedział, czy to ma w ogóle jakąkolwiek wartość ;)

Potrzebny beta-reader ;)

6
"O captain! My captain!" :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”