No to znikam

1
Drodzy przyjaciele i wrogowie, fani i idole

Jestem zmuszony podjąć trudną dla mnie decyzję. Chcę od razu pokreślić, że nie robię tego z przyjemnością. Przychodzi mi to z żalem i nie jest łatwe zważywszy na to jak bardzo forum mnie potrzebuje.

Decyzję tą jednak podejmuję z przyczyn ode mnie nie zależnych, a mianowicie:

Wszystko rozbija się o moje studia, które coraz to większymi krokami wkraczają w swoją końcową fazę. Właśnie zaczynam pisać moją pracę inżynierską, co nie jest rzeczą łatwą i przyjemną jak można się domyśleć. Na dodatek doktorzy i profesorowie straszą kolokwiami i trzeba zacząć się uczyć. Są tez rzecz jasne niezliczone ilości sprawozdań, od pisania których wolnego czasu nie przybywa.

Nad ranem podjąłem kilka smutnych i niełatwych dla mnie decyzji.

Zrezygnowałem z pewnego projektu, do udziału w którym zostałem zaproszony.

Odsunąłem rozpoczęcie prac nad moją nazwijmy to powieścią na czas bliżej nie sprecyzowany.

I w końcu musiałem zrezygnować z aktywnego uczestnictwa w życiu forum.

Wiem co sobie pomyślicie, że przecież mogę zaglądać gdy znajdę chwilę czasu. Sęk w tym, że ja tak nie chcę i to z dwóch powodów. Po pierwsze, taka sytuacja sprawi, że moja praca na forum będzie mało efektywna i trudno będzie mi się zmobilizować do oceny tekstów (bądź co bądź to dość pracochłonne). Po drugie, mnie strasznie ciągnie na forum. Kiedy już siądę to nie mogę się oderwać. A przez to tracę cenny dla mnie czas.

Tak więc znikam niemal całkowicie. Podejrzewam jednak, że co jakiś czas zajrzę tak z ciekawości jak się mają moi wirtualni bliscy i czy nie ma dla mnie jakichś wiadomości.

Pamiętajcie jednak, że jeśli jest do mnie jakaś ważna sprawa, to zawsze możecie mnie złapać mejlem lub na gg, choć nie wiem z jakiego powodu moglibyście mnie potrzebować.

Tą decyzję ułatwia mi myśl, że ostatnimi czasy i tak słabo się angażowałem w moje obowiązki, więc dużej straty nie będzie.

Musze teraz przeprosić kilka osób.

Manta, Lan, przepraszam, że robię takie zamieszanie. W nocy napisałem na pw listy gdzie wspomniałem o pewnych sprawach i zapewniłem, że będę stał na stanowisku choćby nie wiem co. Zabawne jak czasem szybko wszystko się zmienia. Nie miejcie do mnie żalu, to co teraz robie boli mnie pewnie bardziej niż was.

Weryfikatorzy, ostatnio bywa ciężko i teraz kiedy mnie zabraknie na pewno nie będzie lepiej. Musicie zdwoić swoje starania, by nasi podopieczni mogli się czegoś nauczyć. życzę wam sił i wytrwałości w pełnieniu obowiązków.

Użytkownicy, was przepraszam najmocniej, bo to właśnie wy najbardziej ucierpicie po moim odejściu. Stracicie szansę na usłyszenie mojej opinii o waszych tekstach. Ale nie martwcie się, ja wierzę, że pozostali weryfikatorzy pomogą wam w drodze do perfekcji o wiele lepiej niż ja, zaganiany studencina.

To chyba na tyle.

Chciałbym, żeby ktoś zaopiekował sie moim działem. Nie można go tak zostawić samego.

Na koniec życzę wszystkim tego, co sam bym chciał, czyli mnóstwa sukcesów w pisarstwie, wygranych konkursów, wydanych książek. Piszcie i ćwiczcie, a kiedyś zalejcie rynek swoimi tytułami. Wszystkim naraz i każdemu z osobna, nie poddawajcie się, bo nie warto.

Pozdrawiam

żegnajcie

Z wyrazami najgłębszego szacunku i ubolewania

Gott-Foo

Ps. I pamiętajcie, "Małymi kroczkami cała naprzód" ;)
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

2
Studia niestety spędzają sen z powiek, ale czasem mały odpoczynek na rzecz istotnych spraw jest ciekawym doświadczeniem. I ta tęsknota za codziennością, od której wydawać by się mogło, że winniśmy uciekać.

życzę szybkiego powrotu na forum i owocnego zakończenia prac na studiach :wink:
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

4
Powodzenia.

Oby wszystko się ułożyło, wracaj itp.

Jeszcze raz powodzenia.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

6
Foo.. przesadzasz, ty nie odchodzisz a tylko chwilowo zawieszasz działalność :) czekamy na twój wielki powrót, w końcu za rok ponownie jest konkurs i musisz wziąć w nim udział. trzymaj się cieplutko ;)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Rezygnacja.

Ja oraz Obywatelka AM postanowiliśmy zrezygnować z naszego członkostwa w waszej społeczności. Powodów było wiele. Po prostu doszliśmy do wniosku, że nie ma sensu tak tego dalej ciągnąć. Rzadko bywam na forum, jak wiecie. Jeśli już zajrzę to niczego nie zrobię pożytecznego. To bez sensu.

Dlatego z tego miejsca chcielibyśmy złożyć nasze rezygnacje. Nie chodzi nam tylko o zrzeczenie się tytułów weryfikatora i pozostanie szarym członkiem waszej społeczności. Rezygnujemy całkowicie ze wszystkiego i prosimy o usunięcie kont. Tak, dokładnie tak, o usunięcie kont (bądź zablokowanie jeśli wolicie, wasza sprawa).

Przepraszamy jeśli przez czas naszej obecności na forum kogoś do siebie zraziliśmy. Przepraszamy też tych których nasza obecność tutaj cieszyła i pomagała w różnych sprawach.

Możliwe, że wrócimy do was. Za rok, dwa, może nawet dość niedługo. Będziemy mieli inne imiona i inne zdjęcie, ale to wciąż będziemy my.

Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie, życzymy masy sukcesów i zapału, dziękujemy za cudowne chwile i doświadczenie.

Do usłyszenia/przeczytania.

żegnajcie.

Z poważaniem i najszczerszymi wyrazami szacunku

Gott-Foo oraz Obywatelka AM.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

13
Szaleńcy i psychopaci.

Dlaczego?

Możliwe, że wrócimy do was.
Wrócicie.

Psiakrew. Dlaczego?
Are you man enough to hold the gun?

15
Och, teraz to się naprawdę zszokowałam :shock: Cóż... Dziwna decyzja, po części ją rozumiem, ale nie do końca. W każdym razie życzę powodzenia- tak ogólnie- cokolwiek będziecie robić :wink:

życzę też powrotu...

Wymagam powrotu się mówi :twisted: - Testudos
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”