Pytania do Tomasza Gnata (Iwar)
1Oto temat, w którym można zadawać wszelkie pytania dotyczące twórczości Tomka. Chodzi tu nie o bardziej ogólne porady, bo tych jest pełno w różnych działach, ale właśnie o pytania do naszego Autora.

nieno trochę trzeba podzięciolić na forumie:)Leszek Pipka pisze: Bez dzięciolenia na forum
No ba! Z wrzucaniem było/będzie różnie, bo ostatnio cała moja wena idzie w pracę niehobbystyczną i wymyślanie postów na facebooku. No ale jeść się chce, więc się robi.
Czasem i chciałem, ale jestem świadomy ograniczoności czasu. 10min dziędziolenia można poświęcić na 10min rozwiązywania problemu.
Podoba mi się fakt, że można tak wrócić do początku. Dla mnie to była ciekawa i pouczająca podróż.
To jest w ogóle ciekawa historia. Jest nawet nagranie z naszego pierwszego spotkania (ja to ten łysy):
Ale w niniejszym wątku chyba podziędziolisz?
Konsumuje człowiek internet/kulturę/popkulturę i potem śnią mu się dziwne rzeczy. Snów mam pod dostatkiem. U mnie większy problem jest z przetłumaczeniem tych snów na język zrozumiały dla innych.
Wypada. Czytelnikom teraźniejszym i przyszłym należy się szacunek
Oficjalnie nad: "Niepamięć operacyjna. Dyskursy pamięci, zapomnienia i post-pamięci w rozrywce interaktywnej."
To już decyzja Szanownych Czytelników i Wydawcy. Osobiście chciałbym skończyć część ostatnią, żeby poprawiać całość. Ale jak się pierwsza nie sprzeda, no to będą to poprawki w ramach miłego spędzania czasu z tekstem.
poka poka daj link niech zobaczę facjatę bo nie widziałem człowieka:) nie mam fb ale looknąć można:)ravva pisze: Ja tylko tak wspomne, ze zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam. A tu misiek pakuje linka do profilu na fb, a tam iwar. Tylko nie ten z wyobrazni.
Że zacytuję XXX, taki szopen ale z wąsem i bez okularów