Przyznam, że bardzo się zapaliłam do tego pomysłu, bo chciałabym w przyszłości zająć się redaktorowaniem, to może być naprawdę ciekawa przygoda;)
Rozgryzłem się. Traktujesz to jako przygodę?? Z takim podejściem do tak odpowiedzialnej sprawy to ja dziękuję. To chwilowy impuls. Emocja. Sama powiedziałaś, że czujesz ekscytację tą ideą, co skutkiem pragnienia spełnienia jakiegoś twojego skromnego marzenia. To odpowiedzialność zostać redaktorem. Nie chciałbym żeby np. w "moim" zinie, teksty redagował jakiś "napalony" redaktor, który wciąż myślałby o swoich marzeniu i podniecał się nim, niż stąpałby twardo po ziemi. Nigdy bym nie miał pewności, czy to co robi, nie jest aby na pewno pod wpływem impulsu, emocji i czy rzetelnie i solidnie wypełnia swoje zadanie.
Apeluję o zmianę podejścia do takiego odpowiedzialnego przedsięwzięcia. Prowadzenie magazynu to nie zabawa.
Nie zniósłbym myśli, że twórcy mojego ulubionego zinu robią je nie z myślą o mnie, lecz dla własnej frajdy. To nie poważne. Już sobie wyobrażam, jak wyglądałby taki zin...  

Pióromancja? O, zgrozo... ale nazwa 
 Moje Propozycje:
Moje Propozycje:
RE:PISARSTWO
THE AUTHORSHIP
RE:IDEA
PIóROFORM
FANTASTIC MAG
ZAłOGA MYśLI // SłóW
INSPIRACJA
INSPIRATOR
IMAGINATOR
SłOWA I MYśLI
MOTYW
AUTOR.ZIN
NOWA PASJA - PISARSTWO
//Przynajmniej coś proponuje, a wy nic, cicho-sza 

// 
Dodane po 54 sekundach:
 Głosować, co komu się podoba. 
Dodane po 4 minutach:
 Zgłaszam się na osobnika zajmującego się grafiką i DTP. Logotyp, layout, itp. - nie ma sprawy.