Latest post of the previous page:
Jak ty napisałaś, jak ja to zrobiłem. Byłem pijany i nie wszystko pamietam, ale coś tam do Goda wysyłałem
Latest post of the previous page:
Jak ty napisałaś, jak ja to zrobiłem. Byłem pijany i nie wszystko pamietam, ale coś tam do Goda wysyłałem

Można zakończyć cały konkurs
 Można zakończyć cały konkurs  Żartuję. Mam nadzieję, że reszta autorów weźmie sobie na wzór i w kolejnym starciu zaangażują się mocniej i przyłożą bardziej.
 Żartuję. Mam nadzieję, że reszta autorów weźmie sobie na wzór i w kolejnym starciu zaangażują się mocniej i przyłożą bardziej. 
W ogóle. Jako organizator chyba nie masz takiego prawa

Dlaczego? Jeśli Rubia i Ithi udowodnią (za pomocą screenów i swojego słowa), że o ich obrazach dowiedziałem się równo z Wami, a mój tekst nie był na temat obrazu, który ja wybrałem i jednocześnie wpłynął na konkurs jako pierwszy, to czemu nie?W ogóle. Jako organizator chyba nie masz takiego prawa

Nice try, ale...

)
 )
 To jest specyficznym językiem napisana pisanka.
 To jest specyficznym językiem napisana pisanka.
Po przemyśleniu sprawy, wydaje mi się, że masz rację. Kiepska mistfikacja z uczestnictwem, kiedy umiejętności brak.
Żartujemy sobie, a ela zaraz przywróciła porządek - Godhand należy do czołówki na Wery. Sądzę, że raczej nas podpuszcza, ale kto wie? Gdyby był w tym turnieju i właśnie badał grunt, jak byłoby to przyjęte, to NIKT nie ma nic przeciw temu. A Chii pewnie by się zapłakała, gdyby "jeden z autorów musiał się wycofać i chciał pozostać anonimowy". Zwłaszcza, jeśli ela ma rację i Godhand w tej chwili idzie na finał.

Wróć do „Malowane słowem, czyli mistrzowie obrazowania”