Latest post of the previous page:
Jak ty napisałaś, jak ja to zrobiłem. Byłem pijany i nie wszystko pamietam, ale coś tam do Goda wysyłałem
Latest post of the previous page:
Jak ty napisałaś, jak ja to zrobiłem. Byłem pijany i nie wszystko pamietam, ale coś tam do Goda wysyłałemW ogóle. Jako organizator chyba nie masz takiego prawa
Dlaczego? Jeśli Rubia i Ithi udowodnią (za pomocą screenów i swojego słowa), że o ich obrazach dowiedziałem się równo z Wami, a mój tekst nie był na temat obrazu, który ja wybrałem i jednocześnie wpłynął na konkurs jako pierwszy, to czemu nie?W ogóle. Jako organizator chyba nie masz takiego prawa
Nice try, ale...
Po przemyśleniu sprawy, wydaje mi się, że masz rację. Kiepska mistfikacja z uczestnictwem, kiedy umiejętności brak.
Żartujemy sobie, a ela zaraz przywróciła porządek - Godhand należy do czołówki na Wery. Sądzę, że raczej nas podpuszcza, ale kto wie? Gdyby był w tym turnieju i właśnie badał grunt, jak byłoby to przyjęte, to NIKT nie ma nic przeciw temu. A Chii pewnie by się zapłakała, gdyby "jeden z autorów musiał się wycofać i chciał pozostać anonimowy". Zwłaszcza, jeśli ela ma rację i Godhand w tej chwili idzie na finał.
Wróć do „Malowane słowem, czyli mistrzowie obrazowania”