Latest post of the previous page:
Gratulacje!
Latest post of the previous page:
Gratulacje!

Dziękuję

Dzięki

Dziękuję

Pisać, pisać, czytać i uczyć się pisania

Niewątpliwie. Bardziej mi jednak chodziło o to, czy mam ją trzymać w czasie powrotu, czy lepiej się na niej położyć

Wyrzucić albo spalić
 Wtedy na pewno nie wrócisz na tarczy. Jeśli są jakieś porażki w życiu - trzeba zaczerpnąć oddech, przeanalizować, co poszło nie tak i stworzyć nowy plan akcji. Nie poddajemy się. Ten, kto się podda, może wylądować w drugim tomiku "Nieudaczników" jako bohater
 Wtedy na pewno nie wrócisz na tarczy. Jeśli są jakieś porażki w życiu - trzeba zaczerpnąć oddech, przeanalizować, co poszło nie tak i stworzyć nowy plan akcji. Nie poddajemy się. Ten, kto się podda, może wylądować w drugim tomiku "Nieudaczników" jako bohater  Ja też jestem gdzieś w połowie czy na początku drogi pisarskiej oraz zdaję sobie sprawę, ze mogę bardziej udoskonalić swoje umiejętności i ba! nawet jest to konieczne. Trzeba robić swoje, czyli kontynuować tę wędrówkę. Tarcza przyda się do obrony przed zwątpieniem oraz komentarzami innych osób, które z lubością zrównają cię z ziemią i będą starać przywołać do pionu. Dlatego najlepiej nie poruszać tej kwestii z niepiszącymi znajomymi. Robić swoje. Wziąć jeden dzień wolnego od wszelakich obowiązków na przemyślenia i działać. Nie może się nie udać, jeśli ktoś włoży w coś serce, entuzjazm i pracę.
 Ja też jestem gdzieś w połowie czy na początku drogi pisarskiej oraz zdaję sobie sprawę, ze mogę bardziej udoskonalić swoje umiejętności i ba! nawet jest to konieczne. Trzeba robić swoje, czyli kontynuować tę wędrówkę. Tarcza przyda się do obrony przed zwątpieniem oraz komentarzami innych osób, które z lubością zrównają cię z ziemią i będą starać przywołać do pionu. Dlatego najlepiej nie poruszać tej kwestii z niepiszącymi znajomymi. Robić swoje. Wziąć jeden dzień wolnego od wszelakich obowiązków na przemyślenia i działać. Nie może się nie udać, jeśli ktoś włoży w coś serce, entuzjazm i pracę.Dzięki

Fajny wywiad. Życzę powodzenia w dalszym etapie konkursu na scenariusz. Pozdrowienia
 Fajny wywiad. Życzę powodzenia w dalszym etapie konkursu na scenariusz. Pozdrowienia 
Konkurs już się skończył i dopiero wtedy dowiedziałam się o zakwalifikowaniu do półfinałów. To coś w rodzaju wyróżnienia. Każdy półfinalista mógł sobie ściągnąć baner półfinalisty i umieścić w mediach społecznościowych. Dodatkowo nagrodą oprócz baneru było umieszczenie wywiadu na ich stronie. Tak więc skromnie, ale i tak się cieszę - już zaczęła przeważać "opcja bieszczadzka" podejścia do życia. W dobrym momencie to wyróżnienie nastąpiło. Inaczej (znowu) biłabym się aktualnie o puszkę rybnej konserwy z niedźwiadkami na połoninach, wiodąc awanturniczy i pustelniczy żywot w bieszczadzkich lasach, zimą atakując cywilizację i lodówki rodziny.
Ach! Teraz rozumiem. Dzięki za wyjaśnienie

Może scenariusze to Twoja droga?
Wow, to jest naprawdę coś, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że pisałaś w obcym języku. Nawet jeżeli nie wygrasz, to i tak jest czego gratulować!