Latest post of the previous page:
Przyznaję Godhand, to było ciekawe
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Przyznaję Godhand, to było ciekawe
 ).
 ).Przecież mówię Ci, że nie brałem udziału

Skoro o tym piszesz...

Niektórzy nawet na 2 godziny PRZED... startemEldil o 14.48 pisze:Są i pierwsze wskazówki: " :nono: " na początku, czyli nie trzeba wierzyć w to, co napisane dalej - prawdziwa jest ich odwrotność. Faraon zna odpowiedzi, i jest agentemFaraon pisze: :nono: Przestań, bo pomyśli, że znamy odpowiedzi i jesteśmy agentami Gothlanda, którzy będą podsuwać fałszywe wskazówki. :hairtear:"Gothland" - kraina Gotów - to okolice Wojsławic. Andrzeja nie ma w konkursie, więc podpowiedzi trzeba szukać w jego prozie. "Karpie bijem" = wędkarstwo/kłusownictwo = Feder.
" :hairtear: " Wyrywa włosy = ma ich za dużo = kudłaty, pewnie i brodacz = P.Yonk!

Faraon wciąż jest po stronie rozdających zagadki, nie w tłumie szukającym po omacku rozwiązań

ale jak wśród nieujawnionych rzeczywiście jest jeszcze Feder9, to domagam się, jak się dobremu skautowi należy, odznaki tropiciela. W jakimś ładnym kolorze
 ale jak wśród nieujawnionych rzeczywiście jest jeszcze Feder9, to domagam się, jak się dobremu skautowi należy, odznaki tropiciela. W jakimś ładnym kolorze 
Hieroglify przysłoniły czujne oczy Eldila,Eldil pisze:Skoro o tym piszesz...
*
1. Zgadłem, że Faraon "zna odpowiedzi i jest agentem". "Zgadł" Mass Efekt, który trzeba było podpowiedzieć, bo nikt nie skojarzył grafiki, a google nie pomógł.
A jutro Faraon z Godhandem planują:Faraon wciąż jest po stronie rozdających zagadki, nie w tłumie szukającym po omacku rozwiązań

Tak bym nie pogrywał.Eldil pisze:Faraon wciąż jest po stronie rozdających zagadki, nie w tłumie szukającym po omacku rozwiązań

(A czasem jest zbyt trafne i wtedy ludzie się denerwują. Just sayin'
 (A czasem jest zbyt trafne i wtedy ludzie się denerwują. Just sayin'  ).
 ).Mata Hari "right under my long pointy nose"Faraon pisze: Hieroglify przysłoniły czujne oczy Eldila,
By niejedna kobieta w ich tło się wtopiła.
Może tym razem Detektyw Gothland znalazł sobie lepsze partnerki do tajnych konkursowych misji?
 Nie pomoże, dobrze wiem, że Pani Akcelerator działa
 Nie pomoże, dobrze wiem, że Pani Akcelerator działa 
Ja bym tak nie pogrywał z Wami (uczestnikami)"Pogrywanie" to zwykle wkurzanie kogoś i szukanie guza. Mam gorącą nadzieję, że jednak tego nie robię

Nie żałuj uczestnika, niech po laur sięgnie zahartowany w ogniu

Pewnie też bardzo zorganizowaną... dobrze myślę?
 Pewnie też bardzo zorganizowaną... dobrze myślę?

Wróć do „Malowane słowem, czyli mistrzowie obrazowania”