Latest post of the previous page:
Wow, to jest naprawdę coś, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że pisałaś w obcym języku. Nawet jeżeli nie wygrasz, to i tak jest czego gratulować!
Latest post of the previous page:
Wow, to jest naprawdę coś, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że pisałaś w obcym języku. Nawet jeżeli nie wygrasz, to i tak jest czego gratulować!

Trudno cokolwiek przewidzieć
 W ogóle właśnie przeczytałam ten scenariusz. W pewnym miejscu zamieniłam imiona głównych bohaterów. Jak do tego doszło? Wtopa na całego! Jury się posika ze śmiechu. Tak więc na tym wyróżnieniu się zapewne skończy, ale cieszę się tak czy siak - dostałam fajne logo z laurem za przejście pierwszego etapu. Brakuje też kilku słów. Niby drobiazgi, ale dużo znaczą.
 W ogóle właśnie przeczytałam ten scenariusz. W pewnym miejscu zamieniłam imiona głównych bohaterów. Jak do tego doszło? Wtopa na całego! Jury się posika ze śmiechu. Tak więc na tym wyróżnieniu się zapewne skończy, ale cieszę się tak czy siak - dostałam fajne logo z laurem za przejście pierwszego etapu. Brakuje też kilku słów. Niby drobiazgi, ale dużo znaczą. Też tak do tego podchodzę! Cieszę się niesamowicie

Dziękuję!

Dziękuję! Tradycyjnie, w scenariuszu jest zamota z imionami postaci. Ale tylko w jednym miejscu, wiec jest postęp...
Nie wiesz o co prosisz, ale skoro tak chcesz, to kolejna porcja:
To jest dopiero mroczność - w wydaniu delux
 Powodzenia.
 Powodzenia.