Błędy w działaniu forum

1
Nie znalazłem takiego tematu zbiorczego, a przydałby się, więc go zakładam.

1. Wery twierdzi, że moja ostatnia wizyta miała miejsce 23 lutego 2019 o godzinie 20:28, podczas gdy ja na forum wchodzę codziennie.

2. Zamiast ostatniego posta z poprzedniej strony nagminnie wyświetla mi przedostatniego.

Błędy w działaniu forum

2
Cześć,
Chciałbym zgłosić następujące błędy pojawiające się od 24.10.br :
- brak edytora postów, cytaty, wytłuszczenie, kursywa, itd. Mogę wstawić tylko "goły" tekst
- nie działa mi "hamburger", albo "trzy paski" - ikona menu w prawym górnym rogu, obok awatara.
- nie mogę wysłać PW - to może, nie jest błąd, tylko kwestia rangi, ale wcześniej mogłem przez jakiś czas.

pozdrawiam
M.

Błędy w działaniu forum

3
Coś z uprawnieniami się popsuło u Ciebie. Sprawdzimy.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Błędy w działaniu forum

8
Zniknięcie lasu to błąd niewybaczalny! Nie chcę kawy! Chcę las! :snooty:
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

Błędy w działaniu forum

9
Thana pisze: (śr 04 lis 2020, 08:53) Zniknięcie lasu to błąd niewybaczalny! Nie chcę kawy! Chcę las!
Ależ las jest :) I to nawet w dwóch przypadkach. Wystarczy wybrać "Zimowy poranek", albo "Północny wiatr" :) - Kliknij w swój awatar na górnym pasku, a później, z rozwiniętego menu, kliknij w pierwszy, ew. drugi "kwadracik" (w tym samym wierszu co ikonka pędzelka) :)
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Błędy w działaniu forum

10
Ale te lasy jakieś małe, bez rozmachu i przestrzeni się zrobiły! A poza tym skórka czekoladowa jest najlepsza do czytania. Ja chcę mieć czekoladę na dole i las na górze! BTW: Ten kamienno-kosmiczny obrazek też jest ładny, ale ja nie dam rady czytać na czarnym tle.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.

Błędy w działaniu forum

11
Thana pisze: (śr 04 lis 2020, 10:15) Ale te lasy jakieś małe, bez rozmachu i przestrzeni się zrobiły!
yyyy.... na stronie głównej jest tylko duży baner, a na innych zawsze mały. O tym mówisz?
Thana pisze: (śr 04 lis 2020, 10:15) A poza tym skórka czekoladowa jest najlepsza do czytania
:)
Thana pisze: (śr 04 lis 2020, 10:15) Ten kamienno-kosmiczny obrazek też jest ładny
yyyy... i znów nie wiem o czym mowa. "Kamienno-kosmiczny"? :O W którym miejscu jest taki?

Błędy w działaniu forum

12
P.Yonk pisze: (śr 04 lis 2020, 10:41) yyyy.... na stronie głównej jest tylko duży baner, a na innych zawsze mały
No i właśnie marudzę, że powinien być duży. :P
P.Yonk pisze: (śr 04 lis 2020, 10:41) yyyy... i znów nie wiem o czym mowa. "Kamienno-kosmiczny"? :O W którym miejscu jest taki?
A to już jest bardzo dziwna sprawa, bo teraz widzę tam książkę z łapami. A wcześniej widziałam szare kamienie albo planety na granatowym tle.
Albo coś podmieniłeś, albo śnię na jawie. Jeśli śnię, to wyśniłam ładniejszy obrazek niż tam jest! :lol:

Błędy w działaniu forum

13
Thana pisze: (śr 04 lis 2020, 11:08) A wcześniej widziałam szare kamienie albo planety na granatowym tle.
Albo coś podmieniłeś, albo śnię na jawie. Jeśli śnię, to wyśniłam ładniejszy obrazek niż tam jest!
był, w bardzo wczesnej wersji obrazek, który mniej-więcej pasowałby do opisu "kamienno-kosmiczny", choć nie jestem pewny. To było naprawdę "dawno" w skali czasowej programistów. Mimo, że skala czasowa programistów jest podobna do ludzkiej, oraz że "dawno" to czasem parę godzin temu nawet, to w tym przypadku, zmiana obrazka na łapy z książką była "bardzo, bardzo dawno". Tak z miesiąc? Przynajmniej. :)

Błędy w działaniu forum

14
Czyli mówisz, że potrafię zaglądać w odległą przeszłość programistów? Hmm... Do czego można by tę zdolność wykorzystać? :hm:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”