Nie znalazłem takiego tematu zbiorczego, a przydałby się, więc go zakładam.
1. Wery twierdzi, że moja ostatnia wizyta miała miejsce 23 lutego 2019 o godzinie 20:28, podczas gdy ja na forum wchodzę codziennie.
2. Zamiast ostatniego posta z poprzedniej strony nagminnie wyświetla mi przedostatniego.
Błędy w działaniu forum
2Cześć,
Chciałbym zgłosić następujące błędy pojawiające się od 24.10.br :
- brak edytora postów, cytaty, wytłuszczenie, kursywa, itd. Mogę wstawić tylko "goły" tekst
- nie działa mi "hamburger", albo "trzy paski" - ikona menu w prawym górnym rogu, obok awatara.
- nie mogę wysłać PW - to może, nie jest błąd, tylko kwestia rangi, ale wcześniej mogłem przez jakiś czas.
pozdrawiam
M.
Chciałbym zgłosić następujące błędy pojawiające się od 24.10.br :
- brak edytora postów, cytaty, wytłuszczenie, kursywa, itd. Mogę wstawić tylko "goły" tekst
- nie działa mi "hamburger", albo "trzy paski" - ikona menu w prawym górnym rogu, obok awatara.
- nie mogę wysłać PW - to może, nie jest błąd, tylko kwestia rangi, ale wcześniej mogłem przez jakiś czas.
pozdrawiam
M.
Błędy w działaniu forum
3Coś z uprawnieniami się popsuło u Ciebie. Sprawdzimy.
• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
Błędy w działaniu forum
4P.Yonk, Dzięki - mam wszystko - szukajka, menu, powiadomienia o postach. Edytor też już działa
Błędy w działaniu forum
5@P.Yonk, - znowu mam to samo. Rano (ok 07h00) było ok, a teraz mam poblokowane jak ostatnio.
Błędy w działaniu forum
6MordercaBezSerca, mała poprawka i mam nadzieję, że sprawa rozwiązana. :ok:
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Błędy w działaniu forum
8Zniknięcie lasu to błąd niewybaczalny! Nie chcę kawy! Chcę las! :snooty:
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium
Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
Błędy w działaniu forum
9Ależ las jestThana pisze: (śr 04 lis 2020, 08:53) Zniknięcie lasu to błąd niewybaczalny! Nie chcę kawy! Chcę las!

• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
Błędy w działaniu forum
10Ale te lasy jakieś małe, bez rozmachu i przestrzeni się zrobiły! A poza tym skórka czekoladowa jest najlepsza do czytania. Ja chcę mieć czekoladę na dole i las na górze! BTW: Ten kamienno-kosmiczny obrazek też jest ładny, ale ja nie dam rady czytać na czarnym tle.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Błędy w działaniu forum
11yyyy.... na stronie głównej jest tylko duży baner, a na innych zawsze mały. O tym mówisz?Thana pisze: (śr 04 lis 2020, 10:15) Ale te lasy jakieś małe, bez rozmachu i przestrzeni się zrobiły!

yyyy... i znów nie wiem o czym mowa. "Kamienno-kosmiczny"?

Błędy w działaniu forum
12No i właśnie marudzę, że powinien być duży.P.Yonk pisze: (śr 04 lis 2020, 10:41) yyyy.... na stronie głównej jest tylko duży baner, a na innych zawsze mały

A to już jest bardzo dziwna sprawa, bo teraz widzę tam książkę z łapami. A wcześniej widziałam szare kamienie albo planety na granatowym tle.P.Yonk pisze: (śr 04 lis 2020, 10:41) yyyy... i znów nie wiem o czym mowa. "Kamienno-kosmiczny"?W którym miejscu jest taki?
Albo coś podmieniłeś, albo śnię na jawie. Jeśli śnię, to wyśniłam ładniejszy obrazek niż tam jest!

Błędy w działaniu forum
13był, w bardzo wczesnej wersji obrazek, który mniej-więcej pasowałby do opisu "kamienno-kosmiczny", choć nie jestem pewny. To było naprawdę "dawno" w skali czasowej programistów. Mimo, że skala czasowa programistów jest podobna do ludzkiej, oraz że "dawno" to czasem parę godzin temu nawet, to w tym przypadku, zmiana obrazka na łapy z książką była "bardzo, bardzo dawno". Tak z miesiąc? Przynajmniej.Thana pisze: (śr 04 lis 2020, 11:08) A wcześniej widziałam szare kamienie albo planety na granatowym tle.
Albo coś podmieniłeś, albo śnię na jawie. Jeśli śnię, to wyśniłam ładniejszy obrazek niż tam jest!

Błędy w działaniu forum
14Czyli mówisz, że potrafię zaglądać w odległą przeszłość programistów? Hmm... Do czego można by tę zdolność wykorzystać? 

Błędy w działaniu forum
15Od paru dni regularnie pojawiają mi się znowu na czacie "service unavailable" oraz "no reasons phrase". Dzisiaj przed chwil kilka razy pod rząd.