Latest post of the previous page:
Kluczem jest tutaj słowo "huk", a jest on niemały.

Tak trzymać!
Latest post of the previous page:
Kluczem jest tutaj słowo "huk", a jest on niemały.

A propos okładek jeszcze, bo gdzieś była o tym dyskusja: dobrze mieć atrakcyjną, wielu Rosjan i Czechów zarzekało się, że to właśnie okładka zwróciła ich uwagę, i gdyby nie ona, przeszliby obok książki obojętnie ( co jest logiczne, skoro nie znali autora). Także Rosjanie reklamując cytuję: "Fantastykę i fantasy dla miłośników politycznych intryg", użyli w artykule właśnie okładki mojej książki, a trudno przecież powiedzieć, żebym był bardziej znany niż inni omawiani w tym tekście autorzy jak Abercrombie czy Wiliams.
 A propos okładek jeszcze, bo gdzieś była o tym dyskusja: dobrze mieć atrakcyjną, wielu Rosjan i Czechów zarzekało się, że to właśnie okładka zwróciła ich uwagę, i gdyby nie ona, przeszliby obok książki obojętnie ( co jest logiczne, skoro nie znali autora). Także Rosjanie reklamując cytuję: "Fantastykę i fantasy dla miłośników politycznych intryg", użyli w artykule właśnie okładki mojej książki, a trudno przecież powiedzieć, żebym był bardziej znany niż inni omawiani w tym tekście autorzy jak Abercrombie czy Wiliams. No Dark Crayon daje radę, ale nie wiem czy zauważyłaś, że na okładce Rosjanie skasowali papierosa i dymek, bo u nich jest absolutny zakaz.
 No Dark Crayon daje radę, ale nie wiem czy zauważyłaś, że na okładce Rosjanie skasowali papierosa i dymek, bo u nich jest absolutny zakaz.

Kiedyś przeprowadzę wywiad sam ze sobą, będzie genialny
 Kiedyś przeprowadzę wywiad sam ze sobą, będzie genialny