Latest post of the previous page:
Potwierdzam. To cudowne uczucieAdrianna pisze: (śr 09 cze 2021, 22:48) Chyba żartujesz! To najlepsze właśnie, jak bohaterowie zaczynają żyć własnym życiem (przynajmniej trochę)

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Potwierdzam. To cudowne uczucieAdrianna pisze: (śr 09 cze 2021, 22:48) Chyba żartujesz! To najlepsze właśnie, jak bohaterowie zaczynają żyć własnym życiem (przynajmniej trochę)
Ale ładny wynik! Zazdroszczę (tylko troszeczkę) i trzymam kciuki (mooocno!)
Gratki!
Założyłem 40k napisane w czerwcu jako minimum (Z uwagi na sesję, brak czasu itd), 70k jak rozsądny, max 110k. Wszystko wciąż możliwe, ale by osiągnąć max, to musiałbym w ten weekend naprawdę się sprężyć.
6k. Trochę jednak czasu minęło od ostatniego wpisu, ale poza tym wszystko się zgadza. Prawie. Nie jestem za bardzo zadowolony, scena to głównie dialog, należałoby go poprawić, ale nie wiem jak, ale to potem. Teraz przede mną teoretycznie nudne spowolnienie po scenie akcji, bo trzeba jakoś pokazać parę nudnych rzeczy, które logika nakazuje, że muszą być - ale nie mam pojęcia jak je opisać, by to nie było ani reporterskie "poszli, załatwili amunicję, kupili wery za wielbłądy i pojechali", ani krótkie "coś tam zrobili, nie wnikaj czytelniku, wuj ci do tego, już są gotowi"..ithi pisze: (czw 01 lip 2021, 18:33) Szopen jutro: 11k. Trzeba będzie poprawić w warstwie dialogu ale to potem. Teraz przede mną nudna scena akcji.
szopen pisze: (wt 10 sie 2021, 20:51) "poszli, załatwili amunicję, kupili wery za wielbłądy i pojechali"
Oby Ci to prędko minęło. Trzymam kciuki za postęp odkałapućkowywania się.