Latest post of the previous page:
Iluzja? Nie wiem jak wy... ale ja cały czas piszę serio!
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Latest post of the previous page:
Iluzja? Nie wiem jak wy... ale ja cały czas piszę serio!GreyMoon, myślałeś, że po drodze nie buchnąłem mu ani jednego?Preissenberg, a już myślałem, że idziesz do Webera precle kraść. Ale skoro tylko lunatykujesz, możesz sobie iść. Tylko pamiętaj, że w salonie ostatnio przez przypadek otworzyłem portal do Otchłani.
Weber, ja nie mam już czym spojrzeć śmierci w oczy... Dlatego myślę, że mam ten problem z głowyCóż jeśli chcecie spojrzeć śmierci w oczy ja was nie będę powstrzymywał.
IronMan to twarda sztuka, zna się facet na gadaniu, ale po kilku godzinnych negocjacjach oznajmił, że pożyczy mi swoją fantastyczną zbroję. To sprawiło, że poczułem wtedy ulgę. Tylko był jeden problem... Ja nosze "M-ki", a on rozmiar wyżej... Musieliśmy z Test, skrócić co nieco jego piłą łańcuchową.Preissenberg - dzwoń do IronMana i prowadź szybkie i żywiołowe negocjacje! Potrzebujesz mooocnej zbroi Razz w starciu z Człowiekiem z Toporem .
Spokojnie noetting. W garderobie na pewno znajdę dla ciebie coś świeżego i pachnącego (nie martw się, tam naprawdę ładnie pachnie).Herbatka pociekła mi na nowiutką bluzeczkę! Agchrrrrrrr... Evil or Very Mad Ktoś tu zaraz zginie!
Potwierdzam.U nas zawsze jest miło. Każdy służy radą i pomocą, a reszta to czysta iluzja
Zazdroszczę samozaparcia (się).Iluzja? Nie wiem jak wy... ale ja cały czas piszę serio!
Hm... <długo się zastanawia> No dobra, niech będą. Szelki pasują do mego nowego nabytku- nieco za luźnych gaci Sindbada żeglarzaSpokojnie noetting. W garderobie na pewno znajdę dla ciebie coś świeżego i pachnącego (nie martw się, tam naprawdę ładnie pachnie).
Mogą być szelki?
Nie pozwalaj sobie TestNachyl się, będzie zabawnie!!
Jak to jaki zapach? <biorę w ręce szeleczki i wącham>Fuj...! Cóż to za zapach? A te okruszki? To z precli Webera!
Duszno? To sobie zrób wentylację. Wentylator, zasysanie powietrza do wewnątrz i te sprawy...No dobra - nie śpię w trumnie, bo jest w niej duszno
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”