16

Latest post of the previous page:

Iluzja? Nie wiem jak wy... ale ja cały czas piszę serio! :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

17
Preissenberg, a już myślałem, że idziesz do Webera precle kraść. Ale skoro tylko lunatykujesz, możesz sobie iść. Tylko pamiętaj, że w salonie ostatnio przez przypadek otworzyłem portal do Otchłani.
GreyMoon, myślałeś, że po drodze nie buchnąłem mu ani jednego? :P

Zobaczysz jego minę, gdy się dopiero zorientuje jak "paru" brakuje...

Nie powiem, smaczne było, mniam. :twisted:

Tylko, że z kremikiem lepsze :wink:

Cóż jeśli chcecie spojrzeć śmierci w oczy ja was nie będę powstrzymywał.
Weber, ja nie mam już czym spojrzeć śmierci w oczy... Dlatego myślę, że mam ten problem z głowy :D

Preissenberg - dzwoń do IronMana i prowadź szybkie i żywiołowe negocjacje! Potrzebujesz mooocnej zbroi Razz w starciu z Człowiekiem z Toporem .
IronMan to twarda sztuka, zna się facet na gadaniu, ale po kilku godzinnych negocjacjach oznajmił, że pożyczy mi swoją fantastyczną zbroję. To sprawiło, że poczułem wtedy ulgę. Tylko był jeden problem... Ja nosze "M-ki", a on rozmiar wyżej... Musieliśmy z Test, skrócić co nieco jego piłą łańcuchową.

Mam nadzieję, że później da się to jeszcze jakoś przykleić/przyspawać, gdy nadejdzie termin oddania.

Póki co byłem na mieście w pralni. Zbroja nie mieściła się w pralce...

Nie wiem co mam zrobić. Jest taka zafa*dana, że hej :D

To przez wszystko przez to, że mając mały wypadek spadłem na pole...

A tam były "miny"... Nie przyjemna historia. Taki wstyd.. :?

Może oponent wystraszy się odoru i sam ucieknie :P

Herbatka pociekła mi na nowiutką bluzeczkę! Agchrrrrrrr... Evil or Very Mad Ktoś tu zaraz zginie!
Spokojnie noetting. W garderobie na pewno znajdę dla ciebie coś świeżego i pachnącego (nie martw się, tam naprawdę ładnie pachnie).

Mogą być szelki? :P

U nas zawsze jest miło. Każdy służy radą i pomocą, a reszta to czysta iluzja
Potwierdzam.

Iluzja? Nie wiem jak wy... ale ja cały czas piszę serio!
Zazdroszczę samozaparcia (się). :P

18
Spokojnie noetting. W garderobie na pewno znajdę dla ciebie coś świeżego i pachnącego (nie martw się, tam naprawdę ładnie pachnie).

Mogą być szelki?
Hm... <długo się zastanawia> No dobra, niech będą. Szelki pasują do mego nowego nabytku- nieco za luźnych gaci Sindbada żeglarza :P

<bierze szelki i mimowolnie je wącha> Fuj...! Cóż to za zapach? A te okruszki? To z precli Webera!

<oddaje szelki> Jakoś poradzę sobie bez nich! Weź to, bo jeszcze Weber pomyśli, że to ja zjadłam jego precelki. Umywam ręce od tej zbrodni :P
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

19
No dobra - nie śpię w trumnie, bo jest w niej duszno... ale poza tym to czysta prawda! No i jeszcze nie mam blizny na szyi ale to można zaraz załatwić.<podnosi szklankę z zamiarem rozbicia jej o stół, zastyga> Co ja robię?Hmm łatwiej będzie jak pójdę się pobawić z Testem albo GreyMoonem :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

21
Kochany Test! Wiedziałam, że na ciebie można liczyć! :P Jednakże jesteś pewien, że jak ze mną skończysz to będę miała jeszcze jakiś kawałek ciała, że na nim mogła znajdować się owa blizna? Może poczekajmy na GreyMoona - jakby co wymuszę na nim, żeby mnie pomścił <nie mogłabym tak odejść bez pożednania> ;) Ale doceniam twój zapał! :P

O. Wilde

(\__/)
(O.o )

22
Testudos! Na Boga! Bo naskarżę twojej mamie!

Ostre narzędzia i broń nie są dla niegrzecznych dzieci!

Topór be, lizak mniam.

Nachyl się, będzie zabawnie!!
Nie pozwalaj sobie Test :shock: Ja naprawdę nie jestem w twoim typie 8)

Dodane po 13 minutach:
Fuj...! Cóż to za zapach? A te okruszki? To z precli Webera!
Jak to jaki zapach? <biorę w ręce szeleczki i wącham>

Rzeczywiście toż to nie najładniej pachnie. Perfumami się zakamufluje. <szuka perfum>

Po chwili...

Niestety nie mam żadnych <wzrusza ramionami> Przykro mi <spuszcza głowę na dół>. To zatkaj nos klamerką <robi figielka> :P

Okruszki? Gdzie? No tak. Rzeczywiście coś tam się ukruszyło :D

Nie martw się. Całą winę biorę na klatę.

Nic się nie bój. Twoja dusza może spać spokojnie :twisted:

No dobra - nie śpię w trumnie, bo jest w niej duszno
Duszno? To sobie zrób wentylację. Wentylator, zasysanie powietrza do wewnątrz i te sprawy...

Można też pobawić się w majsterkowicza i wywiercić trochę otworów wentylacyjnych. Masz wiertarkę?

Pożyczę ci ją + cały zestaw tytanowych wierteł.

PS: Tylko pamiętaj żeby oddać je w całości! Mam nadzieję, że Wampirzyce nie próbują metalu...

23
Niet! Dbamy o zęby! Bardzo wręcz :P

O włosy też - wolno odrastają <nie GreyMoon - wcale nie wypominam ci tego, że mi je obciąłeś, fachowo, a jakże! przy zabawie z jakimś potworem! no dobra - bestia przestała mnie gryźć, no i co!? i masz nową głowę nad kominkiem a moje włosy! - nikt mi nie współczuje :( Boże, jestem roztrzęsiona znowu! :P>

O. Wilde

(\__/)
(O.o )

25
Nie zawsze. U odciętych głów nie odrastają. Cóż, taki ich urok.

Arianno... <prezentuje topór> Z wentylacją pomogę.

Dobra, ludziska, koniec tego spamu! :D
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”