Latest post of the previous page:
Z własnej woli sięga po używkę" - dlatego nadal ciężko mi dyskutować. Wiesz z filmu co myśli osoba uzależniona, jak taka osoba żyje, ja wiem co myślałem i wiem, że się mylisz. Kończę dyskusje
Latest post of the previous page:
Z własnej woli sięga po używkę" - dlatego nadal ciężko mi dyskutować. Wiesz z filmu co myśli osoba uzależniona, jak taka osoba żyje, ja wiem co myślałem i wiem, że się mylisz. Kończę dyskusjePoprawka: Ryszard Riedel miał dwoje a nie jedno dziecko: córkę i syna. A więc aż trzy "argumenty", by walczyć z nałogiem: żona oraz dwójka dzieci, niestety to nie pomogło.Luiza Lamparska pisze: (sob 20 lip 2024, 21:56) Ps. polecam film "Skazany na blusa" z Tomaszem Kotem, realistycznie oddaje drogę po równi pochyłej pewnego znanego muzyka, dla którego nawet rodzina ( żona i synek) w starciu z nałogiem przegrała.
To tak nie działa, że jak ktoś ogłosi, że pisze biografię, to jego twórczość staje się z automatu nietykalna i niekwestionowalna. Nie masz tu praw większych niż inni, tylko z tytułu pisania autobiografii.Jestem_Damian pisze: (pn 22 lip 2024, 15:02) Luiza Lamparska,
Twoje luźne sugestie mnie obrażają (wiem, że nie umyślnie tylko brakiem wiedzy ,uprzedzeniami i stereotypami) więc bardzo za nie dziękuję, również w przyszłości mam nadzieję, że już do mnie nie trafią.
Ja wręcz zdecydowanie jestem za tym, skoro twoim odpowiedziom bliżej do ataku personalnego wobec komentatora niż do odpowiadania rzeczowymi argumentami na wskazane zarzuty.
Twoja "prośba" w istocie rzeczy przypomina groźbę, i to nie ty jesteś tu atakowany: jeśli ktoś będzie podważał wiarygodność tekstu, ty, atakując tę osobę personalnie, spróbujesz ją zdyskredytować, ale bardziej lub mniej przekonywających argumentów dlaczego komentator, twoim zdaniem, się myli, czemu tak ma to wyglądać, a nie inaczej, wciąż będzie brak.Jestem_Damian pisze: (pn 22 lip 2024, 18:16) Ja czuję się atakowany przez Ciebie dlatego prosiłem byś już tego nie robiła.
Jestem_Damian pisze: (pn 22 lip 2024, 18:16) Obejrzyj jeszcze jeden film o jakimś zaćpanym celebrycie -a jest ich wiele i stań się we własnych oczach specjalistą od spraw terapii i leczenia uzależnień. Trzymam kciuki.
Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”