Dzień Dobry!

1
Serdecznie witam wszystkich użytkowników tego forum :)

Nie powiem o sobie, że jestem początkująca pisarką. Ja po prostu ...bardzo chciałabym pisać, tylko nie mam pojęcia, czy to, co od czasu do czasu naskrobię, warte jest pokazania.

O zostaniu pisarka marzę od lat (od trzeciej klasy podstawówki) :) Pora odpowiedzieć sobie na pytanie, czy mam coś robić w celu spełnienia swego marzenia, czy wyrzucić tę niemądra myśl z głowy.

Pozdrawiam!!!

2
Ja już sobie odpowiadam na to pytanie kilka lat i jeszcze odpowiedzieć nie mogę ;) Pani powinna pisać, bawić się, pieścić słowa, ulatywać z pomysłami do najdalszych zakątków wyobraźni... Dobra, wszyscy to wiedzą, a ja biedna się produkuję. Nie wiem, w jakim Pani jest wieku, czy pocieszać, czy też może zdołować... :lol: Witam słonecznie!

3
Spróbować zawsze warto. I nick taki nieco fałszywy - Kimś się zawsze jest.

Witamy w naszych nieskromnych progach...
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King

4
Witam, mam te same objawy co u Ciebie. :) Właśnie po to się tu zarejestrowałem - by zweryfikować swoje umiejętności pisarskie. Z tym, że u mnie raczej problemem jest słomiany zapał. :) Pozdrawiam.

5
Niektórzy faceci demonstrują swoje zarośnięte nogi. Inni z kolei używają tych waszych plastrów do depilacji na zimno. Dlaczego więc masz skrywać się gdzieś, w jakiejś mieścinie ze swoimi tekstami?

Wszyscy mamy ten sam cel. Po to właśnie się tutaj pojawiamy...
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

7
Grunt to odwaga na wykonanie pierwszego kroku - jak to mówi moja osobista dentystka :D

Dodane po 1 minutach:

PS. a ja uważam, że grunt to czysty masochizm, czyli zabawa na fotelu dentystycznym bez znieczulenia :D Yeeee....

9
Witaj nikt,

Nie mów, proszę, że czegoś nie potrafisz dopóki ktoś Cię o tym nie przekona :)

Najważniejsze, to podążyć za marzeniami nim zabraknie Ci tchu... biegnij, biegnij iiiiii złap!
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?

10
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

11
czesc. ;>
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

13
Ja zaryzykowałem kilka razy, raz zostałem zjechany że nogami się nakryłem i będę ryzykował dalej ;)

Od tego mamy naszych kanibali - Weryfikatorów ;)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

15
Witaj,

ja też mam podobny problem. Z tym, że zawsze najpierw zamęczam moimi wypocinami rodzinkę. Mogę liczyć na konstruktywną krytykę ;] I tak: tatuś mówi, że mam inne talenty i żebym raczej nie próbowała pisać, mama, że on nie ma racji, bo jej się bardzo podoba, kuzyn czyta i całym komentarzem jest "fajne". Tak, że polecam tę medodę - taka wstępna weryfikacja. Oczywiście później jak da się czytać wklej prace na forum. Zawsze się dowiesz czegoś nowego. :)

Pozdrawiam
Allouette, gentile allouette,

Allouette, je te plumerais.

Je te plumerais la tete... et la tete...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”