A ja się źle czułam... a teraz się prze

1
źle mi było, bo od dłuższego czasu wchodziłam na to forum jako gość, obserwowałam tematy i wypowiedzi, szczególnie te dotyczące Sztuki Pisania oraz wszelkie wypowiedzi pana Andrzeja Pilipiuka. Bo ja też piszę, tak jak wy! I właśnie zdecydowałam się coś pokazać i poddać surowej krytyce. Nikt nigdy nie czytał tego, co napisałam. Nikt nigdy mi nic na ten temat nie mówił. Chyba nie powinnam się tak tego wystrzegać?

Na imię mam Maria i mieszkam w Ustroniu:) To miasteczko w górach Beskidach, tuż przy czeskiej granicy... Od września pójdę do klasy maturalnej w liceum w Cieszynie.

Tyle.

:roll:

5
Witam.

No to ja się zaraz wypowiem. Miałam pisac ale nie mogę się zdecydowac co. Pechowo znalazłam ten temat i teraz się poznęcam nad twoim tekstem :P Do zobaczenia w innym dziale :)

Pozdrawiam serdecznie

aha! i jak zobaczysz gościa z toporem to się nie martw - on jest od nas.
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

6
Pisz, pisz.

Masz przed soba cudny rok - w gruncie rzeczy od polowy kwietnia bedziesz miec wakacje, duzo czasu na pisanie ;)

pamietaj: matura to bzdura
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

7
No no no... żeby nie było :) niektórzy moi znajomi przygotowywali się do matury już od stycznia/lutego klasy maturalnej poświęcając nawet kilka godzin dziennie. Ja niestety mimo swoich zapewnień o dużej ilości czasu obudziłem się tak pod koniec kwietnia :D wtedy to był sądny tydzień... ale co ja gadam, nie chciałem nikogo straszyć :) Klasa maturalna to nie przelewki, miałem przez nią pół roku przestoju w pisaniu, ale to chyba wina szkoły, która kładła na wszystko nacisk.

Pozdrawiam panią Marię z Ustronia :)

Danek
- This is jachtinnnnnnnnnng! *boot* -

8
Richard Scott pisze:Czytaj. Publikuj. Pisz.
Może w nieco innej kolejności, ale tak rób. Richard mądrze prawi.

Witaj.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
Klasa maturalna... Ja wpadnę jak śliwka w kompot do drugiej, dzieciak jeszcze ze mnie :oops: Witaj, tu co drugi gościu będzie chciał Cię zabić <patrzy podejrzliwie na Testudosa>.

10
Hej :D

Matura? to coś się w 3 klasie LO pisze? Ja idę do... 1, 2,.. 3. No tak.

Ale to bzdurka. Są rzeczy ważniejsze.
I've got the lot to burn...

11
Testudos podejrzany?

A Ty Nuntis, nie? :D

A jak także w tym roku, tj w maju 2009 maturkę będę demolował :D
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

13
Richard Scott pisze:Pierwszy!

Nie zaniżaj poziomu jak na portalach plotkarskich :)

E tam matura, było minęło. Sesja daje w dupę, ale jak mija to mówię: e tam, było minęło.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”