Jeśli sprawa jest aktualna - to ja też dołączyłabym się. I do organizacji, i o ile mój tekst byłby na tyle dobry, słowem

Mam nadzieję, że ten pomysł nie rozkłada się na jakimś pustkowiu, co ?
Czemu by się tym naprawdę nie zająć ? Miast gadać na forum, chwytajcie za pióra ! Ustanowić jeszcze punkt rekrutacyjny ( pod pieczą pana Andrzeja ? ) i tylko wbijać ze zbiorkiem do redakcji. Tak rozkręcono wiele inicjatyw - choćby i Zeszyty Komiksowe tak działają, obchodząc się bez pieniędzy, ale twórcy są zainteresowani, coby zaznajomić z nazwiskiem, czytelników.
Co do poziomu tekstów - to myślę, że dwie strefy z łatwości zapełniłyby "zbiór". Teksty napisane stylem może bez fajerwerków, lecz bardzo pomysłowe, przejrzyste i teksty stylem kuszące. I jeszcze, co do tematu - to słusznie pan Andrzej pisał - bez jednoznaczności, wtedy można bawić się różnymi tematami, a i dla czytelnika jest do lepsze - różnorodność.
Zatem ? Konkrety, proszę państwa. święte Konkrety !
"Erhalten Sie, herauf - und treffen Sie Entscheidung! Treffen Sie Entscheidung! Gibt es h??rendes jemand!?"

"I swear, by my life and my love of it that I will never live for the sake of another man nor ask him to live for mine."
"Atlas Shrugged" Ayn Rand.