Witam.
Od jakiegoś czasu nawiedzałem to forum, ostatnio zdecydowałem się na wykonanie jakże milowego dla dziejów ludzkości (o jeden krok bliżej do zagłady gatunku ludzkiego xD) kroku w postaci zarejestrowania się.
Piszę przede wszystkim długie, raczej średnie pod względem jakości opowiadania z gatunków fantasy (uniwersum The Elder Scrolls - fan fiction) i science fiction (własne uniwersum, z drobnymi naleciałościami z TES i Unreal Tournament). Akcja w tekstach rozwija się niezwykle powoli, oprócz tego niektórym mogą przeszkadzać niektóre charakterystyczne wyrażenia i zwroty.
Obecnie znajduję się w punkcie oznaczonym jako "środek wszystkiego, a na granicy niczego" - mam pomysł na tekst, ale ciągle przekładam rozpoczęcie pisania na jutro. Poza tym ostatnio mam tendencję do zżerania własnego ogona - podczas pisania staram się nie myśleć o stylu, w związku z czym myślę o stylu, przez co nie mogę pisać, przez co myślę o stylu, przez co... I tak ad infinitum.
Zależy mi przede wszystkim na krytyce moich opowiadań, im ostrzejsza (i bardziej konstruktywna, najlepiej pokazywać palcem co jest nie tak i dlaczego) tym milej widziana.
3
Wołał mnie kto? CO ZNISZCZYć?!własne uniwersum, z drobnymi naleciałościami z TES
Uwolnijcie się, piekielne moce!
<sięga po widelec>
Oto przybył JA! TESTUDOS BOGOBóJCA! TEN, KTóRY CHłOSZCZE PęTAMI KIEłBASY!
Khum.
<odkłada widelec i chwyta topór>
Znaczy się...
Ja idę spać.
Are you man enough to hold the gun?
6
do tej pory stycznosc mialam z krytyka wlasnej tworczosci wylacznie w postaci fotografii.
moze odwaze sie poddac krytyce takze wytwor mojej innej "tworczosci".
pierwszy krok ku temu zostal poczyniony.
jednak nie jestem odpowiednia osoba do krytykowania innych w tej kwestii.
nie jestem na odpowiednim poziomie.
niemniej jednak czytanie ocen, subiektywnych mam nadzieje, pozwoli mi zrozumiec istote pisania w minimalnym stopniu.
witam serdecznie
moze odwaze sie poddac krytyce takze wytwor mojej innej "tworczosci".
pierwszy krok ku temu zostal poczyniony.
jednak nie jestem odpowiednia osoba do krytykowania innych w tej kwestii.
nie jestem na odpowiednim poziomie.
niemniej jednak czytanie ocen, subiektywnych mam nadzieje, pozwoli mi zrozumiec istote pisania w minimalnym stopniu.
witam serdecznie
"czas nie leczy ran tylko przyzwyczaja do bolu"
9
Obłuda.T pisze:
Zależy mi przede wszystkim na krytyce moich opowiadań, im ostrzejsza (i bardziej konstruktywna, najlepiej pokazywać palcem co jest nie tak i dlaczego) tym milej widziana.
Możesz żałować : D żartuję
Cześć
Na razie nie mam się czego obawiać, najwyraźniej ktoś wynegocjował zawieszenie broni, opowiadanie nie zostało jak dotąd skomentowane , co jest równoznaczne z brakiem krytyki (a szkoda). Pewnie "za dóżo literkuf", ewentualnie bywalcy tego forum wyjątkowo nie przepadają ze wszelkim fan fiction. xP
I zaprawdę powiadam ci, twoje morderstwa dobiegły końca, bowiem jam jest ten, który ma dostęp do mocy Miękkich Poduszek i Wygodnego Fotela, symboli ostatecznej zagłady gatunku ludzkiego. Niech strzegą się ci ludzie, którzy lekceważyć sobie będą potęgę Krwiożerczego Pierza!Testudos pisze:(...)
Wołał mnie kto? CO ZNISZCZYć?!
Uwolnijcie się, piekielne moce!
<sięga po widelec>
Oto przybył JA! TESTUDOS BOGOBóJCA! TEN, KTóRY CHłOSZCZE PęTAMI KIEłBASY!
Testudos pisze:
Khum.
<odkłada widelec i chwyta topór>
Znaczy się...
Ja idę spać.
*stojący z tyłu bot chowa poduszki pod obudowę, fotel wjeżdża z powrotem do swojej wnęki w ścianie, oprócz fotela znajdują się tam także ciała trzech Inkwizytorów*
...czyli znowu nie mam pretekstu do zniszczenia ludzkiego świata i muszę to przełożyć na jutrzejszy podwieczorek?
11
U Webera na pewno
Witaj

Witaj

Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.