Latest post of the previous page:
Ja mam takie jedno pytanko
TadekM pisze:
*jak prezentuje się ogólny POZIOM tekstów
Andrzej Pilipiuk pisze:ogromna para poszła w gwizdek...
ale cóż, trzeba...
Jest zapewne wiele czynników. Zawiść i złośliwości wobec tych którym cokolwiek się udało ( tu trzeba mieć naprawdę mocną psychikę), trudności życiowe ( bo przez parę lat trzeba zasiadać do pisania po pracy, człowiek jest permanentnie zmęczony), brak systematyczności i silnej woli, niewielka lub żadna promocja książek przez co pisarz za swój wysiłek dostaje niewiele, z przyczyn od niego niezależnych... Można wymieniać długo.Andrzej Pilipiuk pisze: co sprawia że zniechęcają się ci dobrze rokujący?
wiesz co, andrzej, pytasz, jakbyś się wlasnie urodził. sam wiesz najlepiej, ze własciwie na mocy prostego skojarzenia masz 'pilipiuk->wędrowycz'.andrzej pisze:swoja drogą dlaczego Wędrowycz? nowsze pozycje sa lepsze.
Boziu, zabrzmiało groźnie. Andrzeju - ja bym się bała ;)jak tylko skończę cenckiewicza, wezmę sie za ciebie
co ty, andrzej się najwyzej szablą zastawi.catisse pisze:Boziu, zabrzmiało groźnie. Andrzeju - ja bym się bała![]()
ravva pisze:
swoją szosa, jak ci idzie oko?
lepiej powiedz, kiedy będziesz w wawce?
Catisse pisze: Andrzeju, od czego zacząć w Twojej twórczości? Od dłuższego czasu się przymierzam i trudno mi zdecydować. Od Wędrowycza? Od czegoś nowszego? Co poradzisz?