Nazywam sie Justyna i jestem szesnastoletnią pisarką- amatorką, chwytająca sie każdej sposobnosci, aby poszerzyc swoje umiejętności. Pisze już od iluś lat, lecz powieściopisarstwo zainteresowało mnie jakieś cztery lata temu. Uwielbiam literaturę fantastyczną, młodzierzową i dokumentalną, oraz róznego rodzaju mangi, jednakże "Władca Pierścieni", "Harry Potter", " Kamienie na szaniec" i" Zośka i parasol" oraz im podobne ( to sie tyczy fantasy)wyraźnie dominują. Dla mnie pod wzgledem pisarstwa nie ma słowa " Niemożliwe". Nie znosze pisywac felietonów, ponieważ wole tematykę bardziej przeszłosciową, niż tyczącej sie teraźniejszości. Ewentualnie przyszłosciowe też moze byc, choc zależy z jakiej perspektywy musiałabym na to spojrzec.
Z charakteru jestem raczej spokojna, choc wesoła. Uwielbiam jak większośc nastolatków dyskoteki, lecz jestem zdecydowanie przeciwko alkoholowi, papierosom itp. Dobrze, może nie do końca, bo na szampana daje sie namówic

Bywam nieśmiała w szczególnosci wobec chłopaków, choc pyskowac też mi sie zdarza nawet często, jeżeli mnie ktos sprowokuje.Uwielbiam wdawac sie w dyskusje. Natura przywódcy, rzadkob dyktatora

Moja pasja jest pisarstwo i historia, ekologia, nauka. Tyle o mnie

Pozdrawiam!