Hejka! :-)

1
Nazywam sie Justyna i jestem szesnastoletnią pisarką- amatorką, chwytająca sie każdej sposobnosci, aby poszerzyc swoje umiejętności. Pisze już od iluś lat, lecz powieściopisarstwo zainteresowało mnie jakieś cztery lata temu. Uwielbiam literaturę fantastyczną, młodzierzową i dokumentalną, oraz róznego rodzaju mangi, jednakże "Władca Pierścieni", "Harry Potter", " Kamienie na szaniec" i" Zośka i parasol" oraz im podobne ( to sie tyczy fantasy)wyraźnie dominują. Dla mnie pod wzgledem pisarstwa nie ma słowa " Niemożliwe". Nie znosze pisywac felietonów, ponieważ wole tematykę bardziej przeszłosciową, niż tyczącej sie teraźniejszości. Ewentualnie przyszłosciowe też moze byc, choc zależy z jakiej perspektywy musiałabym na to spojrzec.

Z charakteru jestem raczej spokojna, choc wesoła. Uwielbiam jak większośc nastolatków dyskoteki, lecz jestem zdecydowanie przeciwko alkoholowi, papierosom itp. Dobrze, może nie do końca, bo na szampana daje sie namówic :) Bywam nieśmiała w szczególnosci wobec chłopaków, choc pyskowac też mi sie zdarza nawet często, jeżeli mnie ktos sprowokuje.Uwielbiam wdawac sie w dyskusje. Natura przywódcy, rzadkob dyktatora :D Moja pasja jest pisarstwo i historia, ekologia, nauka. Tyle o mnie :D Pozdrawiam!

2
Witamy i także pozdrawiamy

8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witamy i prosimy o próbkę twoich umiejętności (jak już gdzieś jest to przepraszam :P :), zaraz zobaczę) :)

Pozdro!
Obrazek

4
Witam...

Fajnie, że interesujesz się historią. Czekam na jakieś prace w tej tematyce :D
'Don't regret the rules I broke when I die bury me in smoke' ...down

5
Dzięki za miłe przywitanie :D

Do fredi: Nie ma rzadnych próbek na forum :) Nie wiem, ale jakoś...eee... sie jeszcze boje. Podczas bitwy sie postaram, obiecuje. dzieki, że sie zgłosiłeś, bo juz lekko nadzieje traciłam :)

Do qoolo:

Ty tez lubisz historię? Jeżeli tak to wspaniale! Hihi ^^ Jakies prace o tej tematyce? Hihi sie zobaczy :) A właściwie jezeli interesujesz sie historia to ogólna, czy masz jakieś upatrzone ramy czasowe?

7
Hmmm szczególnie II wojna światowa, zsrr do lat 90'... Lubie jeszcze średniowiecze, ale to już mniej ;]
'Don't regret the rules I broke when I die bury me in smoke' ...down
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”