16

Latest post of the previous page:

Pamiętam jak nie spałam 5 dni pod rząd, bo pisałam opowiadanie na konkurs. Szkoła, nauka, wieczorem pisanie, potem 6. rano i znów trzeba się było zbierać do szkoły. To dopiero było zakręcone życie ;)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

17
5 dni? W ogóle nie spałaś? Normalny, zdrowy człowiek może przeżyć bez snu (w zależności od predyspozycji) 7-8 dni... po 5 miałaś zwidy? :D
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

18
Ralf pisze:
My biolodzy bardzo cieszymy się że mamy wydział na Morasku miast w centrum miasta. Tam przynajmniej jest czym oddychać.
Jako przyrodnik (kończyłem WNGiG) też doceniam walory Moraska. Ale Collegium Maius na Fredry było niezastąpione. Fakt, ze ostatnie remonty to tam chyba w latach 70. były, ale cóz... ;)

19
Poważnie, 5 dni i nie przesadzam. Miałam silny, zdrowy organizm w wieku 15-16 lat, teraz bym już raczej tyle nie wytrzymała.Jednak było warto nie spać aż tyle, bo praca została doceniona :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”