16

Latest post of the previous page:

Mógłby. Nie dziękuj :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

17
Dobrze. Nie będę się więc odzywał. A jest jeszcze ktoś, co ma jakiekolwiek komentarze do wiersza? Chętnie wszystkie przyjmę.

19
Dzięki. Utrzymanie jej nie jest proste dla mnie. W końcu jestem noobem strasznym. Piszę następny i też postaram się o symetrię. :)

20
aaa nie nie, nie bierz sobie tej symetrii do serca :-), niesymetryczne też jest ładne, byle nie przypadkowo niesymetryczne, tylko przemyślane.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

21
Nie- to, że piszę linijki mające tyle samo sylab mi trochę utrudnia robotę, dzięki czemu każde słowo, jakie wstawię jest bardziej przemyślane, a cały wiersz jest całkowicie przemyślany. Nie wylewam z siebie chaotycznych myśli, tylko długo odczuwane emocje, w pewnym porządku :P

22
Tak więc moje wiersze miłosne (jeśli takie stworzę) nigdy nie mogą i nie trafią na to forum, bo niestety Faux mnie zna :p

Ja już zakochałem się nie raz i się po prostu nie przyznałem do tego nikomu. A jak Faux się dopytywał, to mu nawciskałem jakiegoś kitu :p

No już nie rób ze mnie jakiegoś potwora. :( <foch>

A jak Faux zacznie w szkole, to już załatwimy to ręczne :P

Albo masz na myśli szachy albo piłkę ręczną. ;) Przyjmuję wyzwanie. :D Ale ty stoisz na budzie :P

I co psorka powiedziała na wiersz?
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

23
Wiersz jak wiersz. Ale te rozmowy pod wierszem - poezja. Czy tylko ja widzę w nich coś autentycznie pięknego? :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poezja biała”