Latest post of the previous page:
Być może więc za jakiś czas nie będzie na nim również użytkowników; nie zapominajcie, że to oni sprawiają, że fora żyją.Arrianna pisze:byt demokratyczne rozwiązanie - na tym forum nie ma demokracji.
To zależy od tekstu - wszak różne błędy popełniają autorzy. Jeśli ktoś notorycznie wstawia przecinek w wyrażenie "mimo że" właściwy komentarz to coś w stylu "uwaga na interpunkcję - w wyr. <<mimo że>> nie powinno być przecinka". Trochę wyobraźni.Arrianna pisze:Zresztą jaki komentarz więcej mam dopisać do "błędy interpunkcyjne"? Mam wypisywać, że robi błędy w zdaniach podrzędnie złożonych?
Arrianna pisze:...często się zdarza że dwie osoby w tym samym czasie czytają ten sam tekst. To ja już będę chciała wkleić tekst który poprawiłam - patrzę a tu koment nagle się pojawia z poprawkami - załatwisz mi wtedy psychologa i trenera od tłumienia agresji?
A czy to taki problem przed zabraniem się za sprawdzaniem tekstu w napisać w odpowiednim temacie "jestem w trakcie sprawdzania, pozostali weryfikatorzy proszeni są tylko o komentarze dot. strony merytorycznej"?
Więc może należałoby poszerzyć swoją wiedzę na temat prawideł rządzących językiem polskim?Arrianna pisze:Poza tym różni weryfikatorzy zwracają uwagę na różne kwestie - ja nie wyłapuję przecinków na tym lepiej się zna Łasic czy Bin...
Arrianno - rozumiem, że przyzwyczaiłaś się do systemu sprawdzania tekstów, jaki obowiązuje na forum, w związku z czym bronisz go, niczym, nieprzymierzając, lwica. Zwróć jednak uwagę na to, że system ów staje się coraz mniej wydajny. Poddałam kilka sposób, które mogłyby poprawić sytuację, jednak żaden z nich nie okazał się w Twojej opinii dość dobry. Z związku z tym pozostaje mi już tylko czekać na Twoje propozycje.Arriann pisze:Ale nie... my jesteśmy trochę głupawi i nigdy o tym nie myśleliśmy, wiesz?