Dzień Dobry!

1
Cześć.

Mam na imię Agnieszka, mieszkam w Poznaniu i - jak wszyscy tu chyba - piszę.

W przeszłości, w czasach studenckich, wystartowałam w kilku konkursach poetyckich i choć ani razu nie zdobyłam głównej nagrody, to wyróżnienia się zdarzały.

Teraz zajmuję się prozą i właśnie fragmenty powieści chciałabym poddać Waszej krytyce.

Dziń Dobry więc. Wszystkim.

3
Witaj.

Kolejna osoba z Poznania. Sporo was jest. Praktycznie zdominowaliście forum :P
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Witam serdecznie i sygnalizuję, że z niecierpliwością będę czekał na teksty... weryfikatorzy już zapewne zacierają ręce na samą myśli :P :D
"Stąpaj ostrożnie,

Stąpasz po marzeniach..."

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Bardzo dziękuję za przywitanie, to dodaje odwagi!

Czytam forum dopiero od miesiąca i nie zdążyłam przyjrzeć się kto skąd dokąd.. wiem tylko po co - po pisanie, więc jeśli teksty Pyrrusów będą zachęcające - to spotkajmy się w knajpie, pewnie. I niekoniecznie tylko z Poznaniakami. Ale to na przyszłość. A teraz jeszcze raz - dzięki za przyjęcie mnie do siebie. Już dziś spodziewam się miłych kontaktów!

8
To jakiś tekścik na początek może... ;) AA co do piwa to ja zapraszam z kolei do Wrocławia oprócz wakacji bo ja tylko studiuję a z Mazowsza jestem :P
"Stąpaj ostrożnie,

Stąpasz po marzeniach..."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”