Cześć.
Mam na imię Agnieszka, mieszkam w Poznaniu i - jak wszyscy tu chyba - piszę.
W przeszłości, w czasach studenckich, wystartowałam w kilku konkursach poetyckich i choć ani razu nie zdobyłam głównej nagrody, to wyróżnienia się zdarzały.
Teraz zajmuję się prozą i właśnie fragmenty powieści chciałabym poddać Waszej krytyce.
Dziń Dobry więc. Wszystkim.
2
Witam. Zachęcająco powiem, że forum jest wyśmienite, forumowicze przepyszni, a weryfikatorzy zarówno pierni, kwaśni, jak i słodcy.
Jestem tu od niedawna, a muszę powiedzieć, że dobrze mi tu. ;P
Jestem tu od niedawna, a muszę powiedzieć, że dobrze mi tu. ;P
7
Bardzo dziękuję za przywitanie, to dodaje odwagi!
Czytam forum dopiero od miesiąca i nie zdążyłam przyjrzeć się kto skąd dokąd.. wiem tylko po co - po pisanie, więc jeśli teksty Pyrrusów będą zachęcające - to spotkajmy się w knajpie, pewnie. I niekoniecznie tylko z Poznaniakami. Ale to na przyszłość. A teraz jeszcze raz - dzięki za przyjęcie mnie do siebie. Już dziś spodziewam się miłych kontaktów!
Czytam forum dopiero od miesiąca i nie zdążyłam przyjrzeć się kto skąd dokąd.. wiem tylko po co - po pisanie, więc jeśli teksty Pyrrusów będą zachęcające - to spotkajmy się w knajpie, pewnie. I niekoniecznie tylko z Poznaniakami. Ale to na przyszłość. A teraz jeszcze raz - dzięki za przyjęcie mnie do siebie. Już dziś spodziewam się miłych kontaktów!