107
A propos pojedynku Manta vs. Nine ,chcialam powiedziec,ze macie tak charakterystyczne style, ze od razu wiedzialam czyj jest czyj:) Ale nie bylam stronnicza:)
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

108
to się napojedynkowałem... nawet komentarzy ani ocen nie dostałem:) wrzucę chyba ten tekst do jakiegoś innego działu:P
Jam jest częścią tej siły

która wiecznie zła pragnąc

wiecznie czyni dobro.

110
bo teraz nawet w rankingu nie ma mnie jak uplasować:D

wiecznie czyni dobro.

112
No ja się nieco zniechęciłem. Nie ma nic gorszego, niż wygrać walkowerem - ten niedosyt i brak frajdy:)

Narzekasz na zastój... co powiesz, Marttyno, na pojedynek? :)

Woland

wiecznie czyni dobro.

116
jeśli nie lubisz narzucania tematu to wyzwij kogoś i sama wymyśl temat :) ja się chętnie pobawię (tylko najpierw niech się okaże czy da się mnie wogóle czytać :) zapraszam zatem po 15 stycznia

Dodane po 35 sekundach:

miało być martyno :)

118
niby temat to zgloszenia i wyzwania ale nurtuje mnie pewne pytanie:

jesli juz zglosze sie do pojedynku to gdzie mam wstawic tekst??? (oczywiscie mowie tu o przyszlosci) ;)

no i jeszcze jedno pytanko: pojedynke oipera sie tylko na tutule danej bitwy- tzn. technika iip. dowolne?? ;)

pytam bo chcialabym wziac w czyms takim udzial akurat kiedy bede miala czas ;)

120
Coz moge powiedziec... Gratulacje, Hansu! :) Mam nadzieje, ze poprawil Ci sie humor i ze nie zmiazdzylem w Tobie do konca checi pisania. Pomyslec, ze szale przewazyly cale 3 punkty. No nie ma co! Dziekuj Bajce i jej kompetentnej ocenie. Kobita ma nosa do literatury, bez gadania! Az glupio mi bylo, ze wygrywam, jak czytalem tego Shutboxa. Dobrze, ze wszystko skonczylo sie tak, a nie inaczej. Mialbym Cie wtedy na sumieniu i mialbym po nocach koszmary, ze przyczynilem sie do morderstwa czyjejs pasji... Dzieki, Bajko, dobra kobito, za ocene! Biore ja sobie do serca i zmienie styl, zeby nie byl juz bledny. Czekam z niecierpliwoscia na Twoje opowiadanie i moze dzieki niemu naucze sie lepiej pisac. Nic lepszego, jak dac samemu przyklad. Wiec czekam, Bajko, czekam z niecierpliwoscia, zeby zobaczyc, jak wyglada ten poprawny styl, do ktorego tak mi daleko...

No i jeszcze raz gratulacje, Hansu! Pisz dalej, pisz, bo mnie jakos odeszla ochota...

Ps. A tak na powaznie... Spodziewalem sie uniewaznienia bitwy po Twoim przyznaniu sie do tekstu w Shutboxie, jak i ocenie Bajki, w ktorej wyraznie dala znac, ktory tekst jest czyj. Coz, regulamin nic nie mowi na temat ujawniania tekstow w czasie bitwy i ewentualnych konsekwencji, wiec nic juz nie mowie. Gratulacje po raz ostatni!

121
Napisz do moderatora, raczej nie powinno byc uniewaznienia, ale moze odbiora mi zwyciestwa. Przyznaje racje, nie powinienem sie przyznawac [choc jawnie nie powiedzialem ktory jest moj, to jednak tylko glupiec by sie nie domyslil.] Nie obraze sie jesli odbiora mi zwyciestwo. Jednak musisz przyznac ze ocena animacji takze nie byla zbyt mila i bledy wskazane przez nia nie byly prawidlowe.
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

Wróć do „Bitwy literackie”