Nie mogę wrzucić tekstu

1
Witam!

Nie mogę wrzucić tekstu w dziale: "Tu wrzuć tekst do zweryfikowania". Dostaję taki komunikat:

Błąd Ogólny

Could not obtain common word list

DEBUG MODE

SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query

A potem następuje lista słówek z tekstu.

Co robię źle?

3
Jest to błąd wewnętrzny baz SQL.

Trzeba go wreszcie naprawić.

Muszę napisać o tym do Lan, bo ja nie mam chyba dostępu do odpowiedniego miejsca.

Wyślij zaraz jeszcze raz. Powinno zadziałać.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Spróbowałam. Nadal nic. Tym razem komunikat jest taki:

Could not insert new word matches

DEBUG MODE

SQL Error : 2006 MySQL server has gone away

INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 52470, word_id, 1 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('hotel', 'quot', 'pod', 'kotem', 'miniatura', 'humorystyczna')

Line : 265

File : functions_search.php

5
Coś się od kilku dni z forum dzieje. Mam nadzieję, że naprawa 2 lipca usprawni działanie :)

Próbuj jeszcze raz... W razie czego, daj wstecz (<-) i ponownie nacisnij wyślij.

Tak dzieje się najczęściej, jak dasz przed wysłaniem PODGLĄD wysyłanego tekstu (na pewno mi sie wówczas tak dzieje)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

6
Mnie także wyskoczył tego typu błąd, aczkolwiek post jednak znalazł się na swoim miejscu gdy tylko odświeżyłem stronę.
Bowling is a man's sport.
If God had wanted women to bowl,
he would have put their breasts on their backs
so we would have something to watch while waiting our turn.

- Al Bundy

7
Próbowałam wczoraj i dzisiaj na wszystkie sposoby: z podglądem i bez, z odświeżaniem i bez. Nie da rady. :(

Poczekam do 3 lipca, może wtedy się uda.

8
No niestety - najprawdopodobniej server Home nie wydala - nic to, mam nadzieję, że naprawimy! :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”