Bardzo mi się podoba ten portal, zawsze marzyłam o czymś takim na swoim forum

Jeśli mogłabym coś zasugerować, to dobrze by było, gdyby samo forum miało również podobny styl, co portal - taką samą szatę graficzną itp. W tej chwili forum bardzo się odcina od strony głównej. Może dobrze by było dodać taki styl i pozwolić użytkownikom wybrać w ustawieniach taką szatę graficzną, która im bardziej odpowiada (wiadomo, że część będzie niezadowolona, jeśli nagle zmieni się tę prostą skórkę na coś innego).
Revis pisze:2 dziennie? Ło matko... Myślę, że nie ma tylu nowinek literackich.
Oczywiście, że jest tyle, a nawet więcej

Tak się składa, że byłam odpowiedzialna swojego czasu za newsy i akurat dziedzina literatury była mi szczególnie bliska. Wyszukiwałam nowinki głównie z zakresu książek fantastyki i RPG, a to tylko niewielki wycinek literatury. Wydawnictw, serwisów i portali jest mnóstwo i na każdym można znaleźć wiele informacji, ciągle pojawiają się jakieś fragmenty powieści, nowości, informacje o spotkaniach z autorami itp. Dziennie przychodzi mi na pocztę kilka newsletterów z informacjami - nawet nie trzeba zaglądać na stronki, żeby zbierać newsy. Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie żeby dodawać informacje około-literaturowe, np. o filmach na podstawie książek. Newsy to nie problem, jest ich pod dostatkiem, ale z doświadczenia wiem, że problemem są "kadry" - miałam pod opieką grupę newsmanów i niestety ta praca wymaga wiele samozaparcia, nawet świetnie zorientowane osoby po jakimś czasie mają dość tego żmudnego i czasochłonnego zbierania materiałów. Niestety to zadanie wymaga poświęcenia dość sporo prywatnego czasu. No chyba, że chce się dodawać zaledwie jeden news dziennie

Niemniej jednak życzę powodzenia w rozwoju kącika z wieściami, to bardzo przydatne miejsce.