Jak oceniasz nowy portal weryfikatorium.pl?

Coś wspaniałego. Idealna kompozycja!
Liczba głosów: 9 (19%)
Dobrze, jest ładny i czytelny.
Liczba głosów: 22 (47%)
Może być. Czegoś jednak brakuje...
Liczba głosów: 12 (26%)
Chyba zabrakło pomysłu! Jest nieczytelny! (Brak głosów)
Brzydki. Pozbawiony klimatu i treści.
Liczba głosów: 4 (9%)
Liczba głosów: 47

20
Na wstępie, to znacz przed remontem, bardzo mi się podobało. Było ciepło i w ogóle. Warunki pogodowe niezmienne - widzę jednak, że przenieśliśmy się w atrakcyjniejsze miejsce.

Przybijmy piątkę i podziękujmy!

27
Całkiem nieźle, chociaż ja jestem fanem minimalizacji...

Szata graficzna niczego sobie, tematowo pasuje, widać, że ktoś się postarał i to jest największy plus -- rozwój.
Trzymam kciuki za rozrost portalu i forum. ;)

[ Dodano: Pią 10 Lip, 2009 ]
Zaznaczam drugą opcję: Dobrze, jest ładny i czytelny.
Pisarstwo mym spowiednikiem.

29
Bardzo mi się podoba ten portal, zawsze marzyłam o czymś takim na swoim forum :) Jeśli mogłabym coś zasugerować, to dobrze by było, gdyby samo forum miało również podobny styl, co portal - taką samą szatę graficzną itp. W tej chwili forum bardzo się odcina od strony głównej. Może dobrze by było dodać taki styl i pozwolić użytkownikom wybrać w ustawieniach taką szatę graficzną, która im bardziej odpowiada (wiadomo, że część będzie niezadowolona, jeśli nagle zmieni się tę prostą skórkę na coś innego).
Revis pisze:2 dziennie? Ło matko... Myślę, że nie ma tylu nowinek literackich.
Oczywiście, że jest tyle, a nawet więcej :) Tak się składa, że byłam odpowiedzialna swojego czasu za newsy i akurat dziedzina literatury była mi szczególnie bliska. Wyszukiwałam nowinki głównie z zakresu książek fantastyki i RPG, a to tylko niewielki wycinek literatury. Wydawnictw, serwisów i portali jest mnóstwo i na każdym można znaleźć wiele informacji, ciągle pojawiają się jakieś fragmenty powieści, nowości, informacje o spotkaniach z autorami itp. Dziennie przychodzi mi na pocztę kilka newsletterów z informacjami - nawet nie trzeba zaglądać na stronki, żeby zbierać newsy. Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie żeby dodawać informacje około-literaturowe, np. o filmach na podstawie książek. Newsy to nie problem, jest ich pod dostatkiem, ale z doświadczenia wiem, że problemem są "kadry" - miałam pod opieką grupę newsmanów i niestety ta praca wymaga wiele samozaparcia, nawet świetnie zorientowane osoby po jakimś czasie mają dość tego żmudnego i czasochłonnego zbierania materiałów. Niestety to zadanie wymaga poświęcenia dość sporo prywatnego czasu. No chyba, że chce się dodawać zaledwie jeden news dziennie ;) Niemniej jednak życzę powodzenia w rozwoju kącika z wieściami, to bardzo przydatne miejsce.

30
Brakuje mi tu tematu poświęconego wyłącznie pytaniom do "władz" wery, ale mniejsza z tym.
Interesująca mnie rzecz dotyczy jednej z nowości, więc powinna się tu zmieścić.

Dział "pełne opowiadania" ma 21 tematów, ergo 21 opowiadań. W praktyce oczywiście to bzdura (leżą też teksty częściowe), ale to, co mnie naprawdę interesuje to to:
W zweryfikowanych jest prawie 2000 tekstów. Naprawdę tylko 21 z nich doczekało się uczciwego końca, czy jesteście jeszcze na etapie ich kompletowania?
Seks i przemoc.

...I jeszcze blog: https://web.facebook.com/Tadeusz-Michro ... 228022850/
oraz: http://www.tadeuszmichrowski.com

31
Nie. Dział "pełne opowiadania" jest przeznaczony na b. długie opowiadania przeznaczone do zweryfikowania. Natomiast w zweryfikowanych wszystkie teksty są w jednym miejscu, tych już nie dzielimy na długie czy krótkie.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”