Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Przejrzałem pobieżnie i z tego co zrozumiałem, to za wydanie książki trzeba płacić.Oferujemy atrakcyjne ceny na nasze usługi.
Wydanie książki w formacie A5, w nakładzie 20 egz., o objętości 60 stron, oprawionej w miękką, kolorową okładkę, kosztuje już od 399 zł brutto (cena zawiera redakcję, skład dtp, opracowanie okładki we współpracy z Autorem, druk książek oraz wysyłkę na terenie kraju)!
Z logiki. Chyba nikt nie będzie na pałę wydawał debiutanta w ogóle nie wiedząc czy się sprzeda. Chyba nie opyliłoby się wydawnictwu wydawać czegokolwiek nie czerpiąc potem zysków. Chyba więc lepiej wziąc na początku trochę hajsu jakby co.Weber pisze:Ciekawi mnie skąd czerpiesz takie informacje.Bonsai pisze:Ale debiut to chyba i tak jest płatny
Dla normalnego wydawnictwa lepiej jest poczekać, aż autor przestanie być debiutantem.Bonsai pisze:Chyba więc lepiej wziąc na początku trochę hajsu jakby co.
Ale debiut to chyba i tak jest płatny
Shit-true, mówiąc słowotwórczo. Gówno prawdaZ logiki. Chyba nikt nie będzie na pałę wydawał debiutanta w ogóle nie wiedząc czy się sprzeda. Chyba nie opyliłoby się wydawnictwu wydawać czegokolwiek nie czerpiąc potem zysków. Chyba więc lepiej wziąc na początku trochę hajsu jakby co.
tak się właśnie nad tym zastanawiałem i pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą.SkySlayer pisze:(no bo skoro ktoś musi w pewnym sensie wydać książkę na siłę - bo za własną kasę i na zamówienie - to chyba o czymś świadczy, prawda? -> tok myślenia potencjalnego czytelnika.