Latest post of the previous page:
Tłumacz angielsko-polski & na odwrót (zapewne wielu nas tu będzie).Kryptozoolog pełną gębą.
Amatorsko lutnictwo - instrumenty strunowe szarpane (niby amatorsko, ale parę brzękadeł już 'zdziałałem').
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Jak zawsze to samo... Nie, ale usystematyzowałem odkryte - http://www.kryptozoologia.pl/exkryptydy.html *Maladrill pisze:Czy odkryłeś już jakiś gatunek?Seth Bardict pisze:Kryptozoolog pełną gębą.

O, to w takim razie pozwolę sobie zauważyć, że chyba małą wtope zaliczyłem... i nie tylko ja.Maladrill pisze:To nie offtop - o rzemiosłach rozmawiamy
 , bo w szkole mam tylko łacinę rozszerzoną) i religią (Katolicyzm... nie, to mało powiedziane - ogólnie chrześcijaństwo), mam pragnienie zawitać kiedyś w progi albo UJ albo seminarium. Co z tego wyjdzie, zobaczymy
, bo w szkole mam tylko łacinę rozszerzoną) i religią (Katolicyzm... nie, to mało powiedziane - ogólnie chrześcijaństwo), mam pragnienie zawitać kiedyś w progi albo UJ albo seminarium. Co z tego wyjdzie, zobaczymy 
 Od strony technicznej może nie, bo każdy rodzaj tańca rządzi się własnymi prawami, ale spędziłam kilkanaście lat włócząc się po Polsce (i troszkę poza jej granicami), żyjąc harmonogramem tras koncertowych i mam spore pojęcie o tym, co dzieje się w światku tancerzy i za kulisami
 Od strony technicznej może nie, bo każdy rodzaj tańca rządzi się własnymi prawami, ale spędziłam kilkanaście lat włócząc się po Polsce (i troszkę poza jej granicami), żyjąc harmonogramem tras koncertowych i mam spore pojęcie o tym, co dzieje się w światku tancerzy i za kulisami 
 Przez pociąg do mangi mało z rysunku postaci nie oblałam
 Przez pociąg do mangi mało z rysunku postaci nie oblałam 

)
)