Latest post of the previous page:
Naszym? Chyba Twoim (bez urazy).
Takie tekst Preiss zostaw sobie na bardziej prywatne rozmowy. - Weber
[ Dodano: Sro 27 Sty, 2010 ]
Jak się usuwa "chapter", tj. rozdziały?
Latest post of the previous page:
Naszym? Chyba Twoim (bez urazy).Jak dla mnie to całkiem odkrywcze, nigdy się nad takim sposobem poprawiania błędów nie zastanawiałem. Na pewno wypróbuję.hardrick pisze:Może nic odkrywczego, ale ja przy poprawianiu tekstu zawsze używam lektora, który czyta mi go na głos. Np IVONY . Wprawdzie komputerowy lektor dość dziwnie brzmi, ale sam fakt, że nasz tekst odbieramy innym kanałem niż podczas pisania, to już bardzo dużo.
Z tego co sprawdziłem to nie. Ale od takich błędów masz przecież np worda.inja.no.tamashi pisze:Tylko czy Ivona uwidoczni błędy: napewno, nietylko, wogóle ?
nie omieszkam, podoba mi się ten pomysłhardrick pisze:Z tego co sprawdziłem to nie. Ale od takich błędów masz przecież np worda.inja.no.tamashi pisze:Tylko czy Ivona uwidoczni błędy: napewno, nietylko, wogóle ?
IVONA sprawia, że odbierasz swoją pracę w inny sposób niż ją tworzyłeś (o ile nie tworzyłeś mówiąc, przy pomocy Microsoft Speech np.)
Myślę, że można to porównać, do proponowanego przez niektórych pozostawienia tekstu do "odleżenia" - przynajmniej ja tak to widzę.
Zresztą, najlepiej spróbuj i się sam przekonaj...
jest mnóstwo takich miejsc, jak www.edysk.plvikary pisze:Fajni by było, jakby jeszcze te projekty były przechowywane gdzieś na jakimś serwerze, żeby człowiek miał dostęp on-line z każdego miejsca. Ale i tak jest dobrze.