Całość: http://ekorekta24.pl/krytyka-literackaSzanowny Twórco,
nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale właśnie trafiłeś w jedyne w polskim internecie (a kto wie, czy nie jedyne na świecie) miejsce, w którym…
uznani i doświadczeni twórcy (pisarze i poeci)
ocenią T w o j ą twórczość!
To niewiarygodne, jak wspaniałe możliwości daje nam internet! Jeszcze przed 20 laty bezpośredni kontakt z twórcami ograniczał się wyłącznie do spotkań autorskich.
My jednak mamy ogromne szczęście żyć w czasach, gdy dzięki komputerom KAŻDY może pisać, co więcej – KAŻDY może wysłać swoją twórczość uznanemu pisarzowi lub poecie.
Kontakt z prawdziwymi twórcami jeszcze nigdy nie był tak prosty!
(...)
To jeszcze nie wszystko!
Znajdziemy dla Ciebie wydawcę i zostaniemy Twoimi agentami literackimi!
Romku, nie pochwaliłeś się na naszym forum dodatkowym zajęciem

Po przebrnięciu przez trochę lania wody (czy ten tekst ktoś recenzował?

Uprzedzając głosy oburzenia - jest popyt, jest więc podaż. Ja przychylam się do każdej inicjatywy biznesowej.
Jest też "gwarancja satysfakcji"
Tu się uśmiechnąłem - widząc oburzenie niektórych użytkowników naszego forum poddających się weryfikacji, gwarancja satysfakcji może być nieco ryzykowna. Ale biznes jakoś trzeba rozwijać, ta gwarancja to dobry pomysł na początek.Czym jest gwarancja satysfakcji?
To bardzo proste: jeśli nie będziesz zadowolony z poziomu naszych recenzji i w ciągu 30 dni od ich otrzymania wyjaśnisz nam czemu – zwrócimy Ci 100% wpłaconej przez Ciebie kwoty!
Na stronie można także zlecić korektę i redakcję tekstów. Mamy więc taki minimarket z usługami dla pisarzy.
Treść oferty jest moim zdaniem zbyt przesycona marketingową papką - przykłady powyżej lub:
Ale są w nim wszystkie konkrety: zasady, terminy, ceny. Jest to niezła oferta w przystępnej cenie. Jeśli ktoś jest więc niezadowolony z weryfikacji w Weryfikatorium - ma profesjonalną alternatywę.Nie wahaj się dłużej – JUŻ TERAZ wyślij swój utwór (utwory) na adres: [tu adres] i poznaj prawdziwą wartość swojej twórczości!