Piszę obecnie opowiadanie, w którym jedna z postaci (ta piękniejsza płeć

Zabrnąłem do sytuacji, w której postać chce po raz pierwszy współżyć z drugą osobą. Jako że zależy mi przede wszystkim na oddaniu uczuć postaci (a sam jestem samcem

Chciałbym dowiedzieć, co czułyście, ale jeszcze przed spotkaniem z chłopakiem. Kiedy byłyście w domu, czy w drodze na spotkanie, czy cokolwiek. Strach jak to będzie? Zażenowanie? A może nieopisane szczęście, radość?

Oczywiście mógłbym grzebać w Google'ach (co nawet zrobiłem), ale wszelkie onety, wp i inne fora przekonały mnie tylko w tym, że jeśli chodzi o takie pytania, to albo ludzie robią sobie jaja, albo są zwyczajnie zboczeni. A mi nie o to chodzi.
Chodzi mi o oddanie uczuć kobiety, przed pierwszym stosunkiem. Nie interesuje mnie nic związanego z erotyką, żadne pikantne szczegóły. Czyste emocje, myśli, uczucia. Coś, co uwiarygodniłoby (i to bardzo) moją bohaterkę.
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Jeśli nie chcecie odpowiadać, to po prostu tego nie róbcie. Wiem, że to dosyć delikatne pytanie i nie chciałbym żadnej z Was urazić

Shelion