Latest post of the previous page:
Gdybym był twoim aniołem stróżem miałbym ten zaszczyt obserwacji jak pracujesz, jak piszesz. Widziałbym jak powstają dzieła od kuchni. ;D[ Dodano: Wto 08 Cze, 2010 ]
Piękna szata graficzna. ABC.
I jedno i drugie oczywiście. Jesteśmy cały czas w kontakcie, czuję wsparcie wydawcy, a czasem nawet oddech na plecach... Ale łatwo nie jest i, mam wrażenie, nie będzie nigdy. Każda nowa książka w momencie powstawania jest tą najważniejszą! Właśnie po niej najwięcej się spodziewamy, chcemy w niej pójść o krok dalej, zrobić coś, czego nikt wcześniej nie zrobił, poszerzyć krąg naszych czytelników. Tak będzie zawsze, nie wyobrażam sobie braku tych emocji związanych z przyjściem na świat kolejnego dziecka.Joe pisze:Narobiłeś mu smaku, czy po prostu nie jest tak łatwo?

Fajnie ale może kiedyś zorganizujesz jakieś spotkanie gdzieś na północy? Co bym mogła dobić wreszcie.
 Fajnie ale może kiedyś zorganizujesz jakieś spotkanie gdzieś na północy? Co bym mogła dobić wreszcie. 

Kurczę a ja tak się boję ciemnościJacek Skowroński pisze:Z największą radością zorganizuję spotkanie po północy :-)
 Tak czy inaczej to świetne wiadomości.
 Tak czy inaczej to świetne wiadomości.

A ja już o tym wiedziałem od jakiegoś czasu. Ale chyba nie miałem o tym mówić o_OŁasic pisze:Bu!
Newsika mamy
Łasic & Jack znów narozrabiali literacko. Jedno z naszych wspólnych opowiadań ukaże się w najnowszym numerze magazynu "Lśnienie".