Latest post of the previous page:
Gdybym był twoim aniołem stróżem miałbym ten zaszczyt obserwacji jak pracujesz, jak piszesz. Widziałbym jak powstają dzieła od kuchni. ;D[ Dodano: Wto 08 Cze, 2010 ]
Piękna szata graficzna. ABC.
I jedno i drugie oczywiście. Jesteśmy cały czas w kontakcie, czuję wsparcie wydawcy, a czasem nawet oddech na plecach... Ale łatwo nie jest i, mam wrażenie, nie będzie nigdy. Każda nowa książka w momencie powstawania jest tą najważniejszą! Właśnie po niej najwięcej się spodziewamy, chcemy w niej pójść o krok dalej, zrobić coś, czego nikt wcześniej nie zrobił, poszerzyć krąg naszych czytelników. Tak będzie zawsze, nie wyobrażam sobie braku tych emocji związanych z przyjściem na świat kolejnego dziecka.Joe pisze:Narobiłeś mu smaku, czy po prostu nie jest tak łatwo?
Kurczę a ja tak się boję ciemnościJacek Skowroński pisze:Z największą radością zorganizuję spotkanie po północy :-)
A ja już o tym wiedziałem od jakiegoś czasu. Ale chyba nie miałem o tym mówić o_OŁasic pisze:Bu!
Newsika mamy
Łasic & Jack znów narozrabiali literacko. Jedno z naszych wspólnych opowiadań ukaże się w najnowszym numerze magazynu "Lśnienie".