Latest post of the previous page:
No, wreszcie przełamałem swoje lenistwo i załatwiwszy inne sprawy zasiadłem do pisania dalszego ciągu "Demonów Leningradu". Pierwsze 3k znaków za mną
Latest post of the previous page:
No, wreszcie przełamałem swoje lenistwo i załatwiwszy inne sprawy zasiadłem do pisania dalszego ciągu "Demonów Leningradu". Pierwsze 3k znaków za mnąfabryka :-DNavajero pisze:No, wreszcie przełamałem swoje lenistwo i załatwiwszy inne sprawy zasiadłem do pisania dalszego ciągu "Demonów Leningradu".
Eee... skąd. Ale jak skończy się książkę, to trzeba - po krótkim odpoczynku - brać się za następną. Taki lajf.ravva pisze:fabryka :-DNavajero pisze:No, wreszcie przełamałem swoje lenistwo i załatwiwszy inne sprawy zasiadłem do pisania dalszego ciągu "Demonów Leningradu".
Jestem głęboko wzruszonyravva pisze: wczoraj wieczorem znalazłam w łazience wilczy legion.
przecież to lubisz ;-)Navajero pisze:Eee... skąd. Ale jak skończy się książkę, to trzeba - po krótkim odpoczynku - brać się za następną. Taki lajf.
akurat.nav pisze:Jestem głęboko wzruszonyravva pisze:wczoraj wieczorem znalazłam w łazience wilczy legion.
Nieee, ja lubię tylko tańczące fankiravva pisze:przecież to lubisz ;-)Navajero pisze:Eee... skąd. Ale jak skończy się książkę, to trzeba - po krótkim odpoczynku - brać się za następną. Taki lajf.
A wiesz, że nie sprawdzałem?ravva pisze:akurat.
ty masz czarne serce po prawej stronie :-P
chcesz powiedzieć, że poza tancerką w twojej głowie znalazła się taka, która by chciała dla ciebie zatańczyć?Navajero pisze:Nieee, ja lubię tylko tańczące fankiravva pisze:przecież to lubisz ;-)Navajero pisze:Eee... skąd. Ale jak skończy się książkę, to trzeba - po krótkim odpoczynku - brać się za następną. Taki lajf.![]()
A wiesz, że nie sprawdzałem?ravva pisze:akurat.
ty masz czarne serce po prawej stronie :-P
Żeby to jedna! Kiedyś proponowano mi łapówkę ( za kontynuację przygód de Sarnaca) - tańczące pod oknem, skąpo odziane fankiravva pisze:chcesz powiedzieć, że poza tancerką w twojej głowie znalazła się taka, która by chciała dla ciebie zatańczyć?Navajero pisze:Nieee, ja lubię tylko tańczące fankiravva pisze:przecież to lubisz ;-)![]()
I odmówiłeś?Navajero pisze:Kiedyś proponowano mi łapówkę ( za kontynuację przygód de Sarnaca) - tańczące pod oknem, skąpo odziane fanki
Czemu gorszyć? Brzydkie były?Navajero pisze:Z pewnym żalem, nie chciałem gorszyć sąsiadów ( mieszkam w bloku)
Z pomponami na wierzchu? Myślę, że sąsiedzi byliby w siódmym niebie. Co innego z sąsiadkami, ale kto by tam się nimi przejmował. W każdym razie ja bym na Twoim miejscu skorzystał. ;DNavajero pisze:Podobno ładne ( bo nie widziałem), ale chodzi o sam fakt tańców z pomponami
adam dałby radę :-PNavajero pisze:Nie bronię się, tylko, że mam przeładowany grafik i nie dam rady wszystkiego naraz.
obiecanki-cacanki ;-)nav pisze: Kiedyś na pewno coś tam o księciu S. napiszę.
zakładasz swoją stronę na facebooku??!!nav pisze: Teraz mam inne plany.