1
Haj, właśnie się zarejestrowałam. Mam 49 lat, pracuję zawodowo i od zawsze marzyłam o pisaniu. To bardzo długa i trudna droga o czym się przekonałam próbując wydać swoją pierwszą książkę. Oczywiście gdybym miała gotówkę, moja książka byłaby już dostępna. O czym piszę? Zaczęłam od książki natury psychologicznej, podstawą jej napisania były traumatyczne przeżycia z dzieciństwa i pobytu w zakładzie psychiatrycznym. Jednakże książka, choć poruszająca tragiczne wspomnienia nie jest napisana w melancholijnym nastroju, nie przygnębia i nie rodzi litości, przynajmniej takie miałam założenie. Sądzę, że jest napisana z humorem i dystansem do samej siebie. Nie jestem umysłowo chora ale cierpię na psychozę maniakalno-depresyjną a ta naprawdę wzbogaca moje życie do tego stopnia, że jest o czym pisać. I piszę już drugą część swojej historii. Mam także rozbudowaną wyobraźnię, uwielbiam fantazjować i tworzyć nowe światy. Równolegle piszę więc swoją pierwszą baśń. Cieszę się, że znalazłam te Forum, liczę na to, że się dużo od Was nauczę. Pozdrawiam wszystkich cieplutko