Elo

1
Witam!
Mam na imię Bartosz, ale prawdopodobnie tylko najbliższa rodzina o tym wie. Wszyscy mówią do mnie cieśla, nie wiem skąd to się wzięło, ale mam podstawy przypuszczać, że od nazwiska [moje nazwisko: Cieśla]. Zapamiętajcie moje dane, bo w przyszłości będziecie wiedzieć, gdzie w katalogu bibliotecznym szukać dobrych książek [mam nadzieję.] Lubię pisać, czytać, grać na gitarce, biegać po lesie i robić wiele innych rzeczy. Co czytam? Czytam dużo dobrych i tych troszkę gorszych książek, ale szczególnie odnajduję się w fantasy. Numer buta 43. Pesel też trzeba podać?

4
Peselu nie potrzebujemy ale możesz podać numer konta oraz wysłać priorytetem swoją nerkę na znak pojednania z forum:P
Witam bardzo serdecznie.

5
Chciałam napisać krótkie powitanie w nietypowej formie, ale wyszedł mi kolejny odcinek Zamku :P

Tak więc, już na spokojnie: witaj! Rozgość się, zajrzyj do regulaminu i zwiedzaj!
Cierpliwości, nawet trawa z czasem zamienia się w mleko.

7
Ło, Wasza Wysokość. Masz aż 179 cm wzrostu?

Witaj! Uważaj na głowę w ciemnych komnatach, gdyż architekt - nie to, że był mały - niskie sufity wszędzie stworzył, jakby oszczędzał na materiale.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”